Comanda telefonic
0374 187 880

Viva Club -

Valentine's Day

PRET

142.88

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici

Descriere Hotel

Hotelul de 5 stele dispune de un total de 30 de camere, incluzand 10 camere twin care se pot inchiria si in regim de single, 16 camere cu pat matrimonial, precum si 4 apartamente. In cadrul hotelului Viva Club se regasesc 2 restaurante, unul cu o capacitate de 300 de locuri, aflat la primul etaj al hotelului, fiind destinat meselor organizate si intalnirilor de afaceri, iar cel de-al doilea situat la parterul hotelului, cu o capacitate de 70 de locuri, are un specific international, oferind clientilor sai un meniu rafinat si diversificat.\nCamerele dispun de minibar, internet, telefon, aer conditionat, TV si baie proprie.\n

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.
Alte oferte
Viva Club

Cod rezervare: 2227031

Denumirea societatii vanzatoare: MTS TRAVEL - TO NovT

Adresa: Bd-ul Pierre de Coubertin nr 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

MTS TRAVEL - Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Viva Club Finalizati-va comanda! 698.92 lei