Comanda telefonic
0374 109 322

Super Oferta Circuit Republica Moldova- Chisinau- Crama Crivoca - 3 nopti/ 4 zile – 30.11.2017 + Bonus: Tur de oraş cu autocarul cu ghid local!

Oferta inchisa

REDUCERE

15%

PRET

105 .66

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
CANTITATE LIMITATA
Descrierea ofertei -

Circuit Moldova 1 Decembrie - Chisinau

*Pentru a afla tariful perioadei dorite si a personaliza oferta selectati campurile din partea stanga.
 Oferta include:

 

- 3 nopţi cazare cu mic dejun EUROPA HOTEL/similar, in Chişinău;
- Transport cu autocar licenţiat pentru curse internaţionale;
- Însoţitor din partea agenţiei.

Tariful nu include:

- Supliment cameră single: 150 Lei/ persoană/ sejur;
- Intrările la obiectivele turistice înscrise în program;
- Asigurare medicală de călătorie;
- Excursie la Cricova şi Orheiul Vechi, 1 zi, autocar: 35 €
- Opţional, degustare cu 4 tipuri de vin la crama Cricova: + 5 €.
- Tariful la Cricova se majorează cu 5 Euro/ persoană atunci când vizita se realizează după ora 16 sau în zilele de sâmbătă şi duminică.

*Tariful este valabil pentru un număr de minim 40 turişti.

Program:

ZIUA 1 – Ora 5:30 întâlnire în Bucureşti la Parcul Izvor în zona staţiei de metrou, pe Bd. Libertăţii. Ora 6:00 plecare pe traseul: Bucureşti – Buzău – Focşani - Bârlad – Huşi – Albiţa – Chişinău. Cazare în Chişinău – EUROPA HOTEL / Hotel Cosmos 3*.

ZIUA 2 – Mic dejun. Opţional, vizită la Crama Cricova (cea mai mare cramă din lume, cu străzi subterane cu nume de vinuri), supranumită Oraşul Vinurilor (secţia de maturizare a vinurilor de marcă, secţia de producere a vinului spumant clasic, Colecţia Naţională şi sălile de degustare). Opţional, degustare de vinuri. Cumpărături la magazinul combinatului.  Tur Chisinau (aprox. 3 ore) cu ghid local: Universitatea, Statuia Stefan cel Mare, Arcul de Triumf, Catedrala, Tribunalul, Parlamentul etc. Timp liber, sugestie: vizită Muzeul Naţional de Istorie. Cazare la acelaşi hotel.

ZIUA 3 – Mic dejun. Opţional, vizită în Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi (45 km de Chişinău). Din cadrul complexului fac parte două promontorii mari Peștere și Butuceni, la care se alătură trei promontorii adiacente mai mici Potarca, Selitra și Scoc, pe teritoriul cărora se află ruinele unor fortificații, locuințe, băi, lăcașuri de cult (inclusiv mănăstiri rupestre) atît din perioada tătaro-mongolă cît și moldovenească. Timp liber în Chişinău. Cazare la acelaşi hotel.

ZIUA 4 – Mic dejun. Plecare din Chişinău. Se vizitează Mănăstirea Hâncu sau Manastirea Capriana. Plecare spre Bucureşti. Sosire în cursul serii în funcţie de vreme şi condiţiile de trafic.

   
Combinatul de vinuri Cricova SA a fost fondat în anul 1952, reprezentând un complex subteran unic, cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale imense și în special pentru vinurile sale excelente. Un ținut cu multiple podgorii și cu soare din belșug. Anume aici începe istoria perlelor vinificației moldave, în zona centrală a Moldovei, zona Codrilor.

Combinatul de Vinuri cu sediul în orașul Cricova, Republica Moldova, este situat la 11 km de capitala Chișinău.

I s-a decernat cea mai înaltă distincție de stat Ordinul Republicii, Combinatul de vinuri Cricova fiind unica întreprindere vinicolă care deține acest premiu.

Din 28 august 2003 a fost declarat prin lege obiect al patrimoniului cultural - național al Republicii Moldova - Combinatul de Vinuri „Cricova” S.A. Blocul administrativ.

 Europa Hotel  3 stele Chişinău  (la 2,1 km de centru) Acest hotel modern este situat în centrul orașului Chișinău, aproape de centrul de expoziţii MoldExpo. Toate camerele de la Hotelul Europa sunt mobilate elegant și au aer condiționat și WiFi gratuit. 

Hotelul Cosmos se află la 5 minute pe jos de Biserica Sf. Teodor Tiron şi la 8 minute pe jos de Gara din Chişinău.

Acest hotel din centrul Chişinăului oferă parcare gratuită supravegheată, camere cu aer condiţionat, cu balcoane şi Wi-Fi gratuit şi un restaurant care serveşte mâncăruri moldoveneşti şi europene.

Camerele confortabile ale Hotelului Cosmos cuprind minibaruri şi TV prin satelit. Băile cu dale de ceramică oferă căzi cu duşuri. Recepţia este deschisă 24 de ore pe zi.

 

Oaspeţii pot să aleagă din bufetul de mic dejun al Hotelului în fiecare dimineaţă. De asemenea, restaurantul luminos şi spaţios este deschis pentru prânz şi cină.

 

Parcul întins Valea Trandafirilor se găseşte la 15 minute pe jos şi este ideal pentru plimbări şi picnicuri.

 

 

 

 

 

 

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati TV

Conditii de utilizare

Suna la 0374 109 322 pentru a verifica disponibilitatea, cerere personalizata sau informatii suplimentare.


Rezervarea este ferma in momentul confirmarii disponibilitatii de cazare in perioada dorita, urmata de achizitia cuponului si transmiterea datelor turistilor la numarul de telefon/ e-mail al agentiei/structurii de cazare afisat pe cupon.

Pentru a beneficia de pretul afisat trebuie sa selectezi campul destinat pentru 2 adulti.

Categorii:   Moldova    

Cod rezervare: 1497928

Vanzator: Mtstravel HT - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Office Building, floor 4, room 4J, Bucuresti

  • Vandut de societatea: SC MTSTRAVEL NET SRL
  • Registrul Comertului: J40/14874/23.12.2014
  • CUI: 33927934
  • Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti

Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

 


ASTEPTAM CU INTERES CERERILE DUMNEAVOASTRA DE VACANTE!

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone