Comanda telefonic
0374 187 880

Rezerva-ti locul din timp! Turul Pietelor de Craciun - Budapesta – Viena – Hajdúszoboszló – Oradea – Cluj

Black Friday

REDUCERE

10%

PRET

479.29

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Turul Pietelor de Craciun

TURUL PIETELOR DE CRACIUN Budapesta – Viena – Hajdúszoboszló – Oradea – Cluj

Perioada 27 Noiembrie – 2 Decembrie 2019

 

Ziua 1 – Plecare din Bucuresti – Piata Victoriei – ora 6:00. Deplasare catre Budapesta. Sosire la Budapesta seara. Tur by night Budapesta. Cazare la hotel 3* Budapesta.

 

Ziua 2 – Mic dejun. Timp liber in Budapesta sau optional excursie la VIENA si PANDORF. Cazare la hotel 3* Budapesta.

 

Ziua 3 – Mic dejun. Tur de oras cu autocar turistic local, vizita Parlament interior si participare la Piata de Craciun. Optional seara croaziera pe Dunare. Cazare la hotel 3* Budapesta.

 

Ziua 4 – Mic dejun. Deplasare cu autocarul catre Hajdúszoboszló. Cazare la hotel 3* si program relaxare la SPA.

 

Ziua 5 – Mic dejun. Relaxare la SPA dimineata. La pranz ne deplasam cu autocarul catre Oradea. Vizita Oradea. Cazare la hotel 3* Oradea.

 

Ziua 6 – Mic dejun. Deplasare catre Bucuresti cu vizita orasului Cluj. Sosire in Bucuresti seara.

 

Tarif standard: 245 Euro/ persoana

Reducere 10% pentru rezervari achitate pana la 1 Septembrie 2019 = 220 EURO

 

Tariful include:

– transport autocar 

– 5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3 stele

– vizita Budapesta

– vizita Oradea

– vizita Cluj

– ghid de turism insotitor

 

Tariful nu include:

– croaziera la Budapesta cu cina 35 Euro

– vizita Parlament interior cu ghid local 25 Euro

– excursie Viena si Pandorf – 50 Euro (reducere 20% daca se achita din tara = 40 Euro; se organizeaza pentru minim 20 de persoane; in cazul in care sunt  ai putin de 20 de persoane, tariful creste cu 10 Euro/persoana)

– ghid local Oradea 5 Euro/ persoana

– asigurare de calatorie – recomandata de agentie 

– alte cheltuieli personale

 

Conditii generale

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 de persoane.

Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional, clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.

Cazarea se efectueaza in camere duble (matrimoniale sau twin) conform tarifului standard sau in camere single pentru turistii care au solicitat acest serviciu si pentru care au achitat supliment conform celor mentionate in oferta/contract. La solicitarea turistilor, acestia pot fi cazati in camere triple, camere duble cu pat suplimentar sau apartamente, in functie de disponibilitatea unitatilor de cazare. Unitatile de cazare sunt clasificate conform standardelor pentru fiecare tara. Orice modificare si orice solicitare suplimentara fata de pachetul turistic mentionat si detaliat poate genera costuri suplimentare. Distributia camerelor se face de catre receptia unitatii de cazare. Unitatile de cazare vor fi mentionate cu 14 zile inaintea plecarii. 

Ghidul de turism insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului. 

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.

Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe hoteliere, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese, taxe de aeroport, suplimente camere single, suplimente apartamente. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.

Intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala sau in euro, acestea pot suferi modificari in functie de sezon si de autoritatile locale sub incidenta carora se afla in administrare.

Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe hoteliere, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.

In cazul pachetelor turistice cu transport avion, orarul de zbor poate suferi modificari. Agentia de turism nu este raspunzatoare de anularea zborurilor, nici de modificarile orarelor de zbor, dar va veni in sprijinul turistului pentru cea mai buna varianta de rerutare (re-route) conform politicilor companiilor aeriene si reglementarilor in vigoare. Biletele de avion NU sunt transmisibile si nici rambursabile. 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. In cazul destinatiilor pentru care este necesara viza, se aplica legile in vigoare fiecarui Consulat.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Facilitati

Nr Stele 2
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Ungaria

Cod rezervare: 2308775

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - To HB

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5
Adresa sediu social: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Turul Pietelor de Craciun Finalizati-va comanda! lei