Comanda telefonic
0374 187 880

REVELION BOSNIA 7 NOPTI CU MIC DEJUN CIRCUIT AUTOCAR

Oferta inchisa

PRET

295 .16

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

REVELION BOSNIA

Include:

  • Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international 
  • 7 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*).
  • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu 
  • Vizitele la Belgrad, Saraevo, Mostar, Medugorje.

Nu include:

  • -Asigurare Travel (medicala + storno) 
  • Excursiile si vizitele optionale conform program. 
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali 
  • Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 
  • Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se achita cash in euro de catre turisti)
Ziua 1. BUCURESTI - TIMISOARA -BELGRAD (cca. 685 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 6.00, din parcarea de la Gara de Nord de pe Calea Grivitei (langa Muzeul CFR) spre Sibiu cu o opriere de aproximativ o ora pentru un tur al orasului Timisoara. Seara ajungem in Belgrad, Capitala Serbiei unde ne vom caza si veti avea timp liber pentru a descoperi Belgradul.
 
Ziua 2. BELGRAD - MOSTAR -MEDUGORJE (cca. 445 km)
Mic dejun. Continuam cu Mostar, orasel pitoresc renumit tot printr-un Pod de piatra cladit in timpul sultanului Soliman Magnificul in sec. XVI, cel mai elocvent exemplu de arhitectura islamica in Balcani. Recladit dupa razboiul Bosniac, podul are 28 m lungime si 20 m inaltime, fiind inclus in patrimoniul UNESCO. De altfel, insasi denumirea orasului s-ar traduce “pazitorii podului”, localnicii organizand si o competitie anuala de sarituri de pe pod in apa raului Neretva. Ultima vizita o vom avea in Medugorje, renumit centru de pelerinaje cu peste un milion de turisti anual. Cazare in zona Mostar- Medugorje.
 
Ziua 3. SPLIT -TROGIR -RIVIERA MAKARSKA -MEDUGORJE (cca. 365 km)
Mic dejun. O intreaga zi la dispozitie in Medugorje, sau excursie optionala in Croatia (39 euro) spre Split, cel mai mare oras de pe coasta Dalmata, pe care il putem considera nu doar un oras medieval, ci chiar un oras antic locuit pana in prezent. S-au pastrat din sec. III- IV atat Poarta de Aur, Poarta de Fier la care a fost adaugat si turnul Ceasului, Palatul, cat si Mausoleul lui Diocletian. Mausoleul, desi a fost construit pentru a omagia unul dintre cei mai mari persecutori ai crestinismului, a sfarsit prin a fi transformat in Catedrala St. Domnius, care este functionala pana astazi. Foarte aproape de Split, vom admira arhitectura venetiana a orasului Trogir, pentru care acesta a devenit patrimoniu UNESCO, avand peste 2000 de ani de locuire continua. La intoarcerea spre Bosnia, scurta oprire pe Riviera Makarska pentru cateva poze. Cazare in acelasi hotel din zona Medugorje.
 
Ziua 4. FIORDUL BOKA KOTORSKA – excursie optionala Dubrovnik -MEDUGORJE (cca. 390 km)
Mic dejun. O intreaga zi la dispozitie in Medugorje, sau excursie optionala in Muntenegru (35 euro) spre cel mai sudic fiord din Europa - Boka Kotorska. Urmeaza Dubrovnik in Croatia, extrem de bine fortificat si excelent conservat, inclus in patrimoniul UNESCO. Turul orasului medieval include faimoasele ziduri considerate de necucerit, Poarta Pile, celebra farmacie (sec. XIV) din Manastirea Franciscana, palatele Sponza si Rector si turnul Orologiului. Timp liber in Dubrovnik, pentru a ne bucura de farmecul medieval al orasului. Intoarcere pentru cazare in acelasi hotel din Medugorje.
 
Ziua 5. SARAEVO - La multi ani, 2019!
Mic dejun. Ne indreptam spre Saraevo pentru a ne caza, apoi timp liber pentru vizita individuala a capitalei tarii si pentru pregatirea intrarii in noul an. Puteti merge in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea in Noul An : La multi ani, 2019!!!
 
 
Ziua 6. SARAEVO
Mic dejun. Dupa un somn odihnitor, incepem vizitarea capitalei tarii- Saraevo, candva un oras prosper, care a gazduit Jocurile Olimpice de iarna in 1984. In timpul razboiului care a dus la desfiintarea Iugoslaviei, Saraevo a suferit cel mai lung asediu din perioada moderna (mai mult si decat Stalingrad): 1425 de zile intre 1992 - 1996. Dupa razboi, orasul a renascut incredibil de rapid, devenind in 2014 Capitala Culturala Europeana, dintre atractiile sale amintind: Catedrala catolica, Moscheea Gazi Husrev- Bey, cea mai importanta moscheie a tarii, construita in sec. XVI, Vechiul Bazar Baščaršija, Primaria. La intrarea in oras, intr-o stare excelenta de conservare, se viziteaza Kozija Cuprija, un pod din sec. XVI, construit de otomani din bucati de marmura ramase de la un pod din perioada romana. Cazare la acelasi hotel in  Saraevo.
 
Ziua 7. SARAEVO – BELGRAD - zona Zemun la Turnul Gardos
Mic dejun si plecam de la Saraevo spre Belgrad. Descoperim Belgradul intr-un tur panoramic de autocar – Biserica Sfantul Sava, Piata Slavia, Palatul Belgrad, Primaria,Parlamentul, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea si ne bucuram de o plimbare pietonala in Kalemgdan recapituland istoria milenara a Fortaretei Belgrad, situata la confluenta raului Sava cu fluviul Dunarea. Continuam cu centrul istoric al urbei pe vestita strada Knez Mihailova cu vizita la Biserica Arhangelul Mihail. Seara optional tur pietonal in zona Zemun la Turnul Gardos si cina la un restaurant in zona cheiului. Seara cazare in Belgrad.
 
Ziua 8. BELGRAD – SIBIU - BUCURESTI 
Mic dejun. Pornim pe drumul nostru spre tara cu o oprire la Sibiu pentru a vizita centrul orasului printr-un tur pietonal: Piata Mare cu Turnul Sfatului, simbolul orasului, Palatul Brukenthal (sec. XVIII) care gazduieste Muzeul Brukenthal cu o valoroasa colectie de pictura, Catedrala Evanghelica (sec. XIV), una dintre cele mai vechi si mai impresionante constructii gotice din Transilvania, Catedrala Sf. Treime, Casa Haller, care pastreaza multe elemente din cladirea originala renascentista din sec. XV-XVI (ca: blazonul, arcadele de la intrare si decoraiunile), Casa Lutsch, despre care se crede ca a fost construita in sec. al XV-lea de regele Sigismund (cu scopul de a-i gazdui pe regi, voievozi si inalti demintari) si care poarta numele unuia dintre proprietarii sai din sec. XVI-XVII, Primaria in atil art-nouveau, Podul Minciunilor (sec XIX). Sosire in Bucuresti la Gara de Nord dupa ora 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.
 

GRUP MINIM 35 DE PERSOANE.

IN CAZUL NEREALIZARII GRUPULUI MINIM SE VA ANULA EXCURSIA, CU POSIBILITATEA INSCRIERII INTR-UN PROGRAM SIMILAR.

IN CAZUL UNUI GRUP MAI MCI DE 35 DE PERSOANE ( 30-34) SE VA ACHITA UN SUPLIMENT DE 7 EURO/PERSOANA.

GHIDUL POATE MODIFICA ORDINEA DE VIZITARE FARA A AFECTA STRUCTURA PROGRAMULUI.

PENTRU EXPLICATII LA OBIECTIVELE TURISTICE GRUPUL VA PUTEA APELA LA SERVICIILE GHIZILOR LOCALI.

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Parcare
Restaurant
TV
WiFi
Zona nefumatori
Camere nefumatori
Zona fumatori
Receptie 24h
Transport aeroport
Lift
Seif
Internet
Bar
Locatie centrala
Minibar

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Categorii:   Bosnia Herzegovina    

Cod rezervare: 2064962

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel GC 2001

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Office Building, floor 4, room 4J, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone