Comanda telefonic
0374 109 322

Republica Moldova - Chişinău - Crama Cricova - 3 nopti/ 4 zile Bonus: Tur de oraş cu autocarul cu ghid local!

Oferta inchisa

PRET

104 .06

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Circuit Chisinau - Crama Cricova

Oferta valabila pentru plecari in datele: 11.08 si 29.11 pentru o alta configuratie a ofertei va rugam sa ne contactati.

Oferta include:

• 3 nopţi cazare cu mic dejun Hotel Europa 3*;• Transport cu autocar licenţiat pentru curse internaţionale;• Însoţitor din partea agenţiei.

Bonus: Tur de oraş cu autocarul cu ghid local!

 REPUBLICA MOLDOVA - CHIŞINĂU - Crama Cricova - 3 nopti/ 4 zile

ZIUA 1: Ora 6:30 intalnire in Bucureşti - Parcul Izvor (zona staţiei de metrou), pe Bd. Libertatii, colt cu Splaiul Independentei. Ora 7:00 plecare pe traseul: Bucureşti – Buzău – Focşani - Bârlad – Huşi – Albiţa – Chişinău. Cazare în Chişinău – Hotel Europa 3*/ similar. ZIUA 2: Mic dejun. Opţional, vizită la Crama Cricova (cea mai mare cramă din lume, cu străzi subterane cu nume de vinuri), supranumită Oraşul Vinurilor (secţia de maturizare a vinurilor de marcă, secţia de producere a vinului spumant clasic, Colecţia Naţională şi sălile de degustare). Opţional, degustare de vinuri. Cumpărături la magazinul combinatului. TurChisinau(aprox. 3 ore) cu ghid local: Universitatea, Statuia Stefan cel Mare, Arcul de Triumf, Catedrala, Tribunalul, Parlamentul etc. Timp liber, sugestie: vizită Muzeul Naţional de Istorie. Cazare la acelaşi hotel. ZIUA 3: Mic dejun. Opţional, vizită în Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi (45 km de Chişinău). Din cadrul complexului fac parte două promontorii mari Peștere și Butuceni, la care se alătură trei promontorii adiacente mai mici Potarca, Selitra și Scoc, pe teritoriul cărora se află ruinele unor fortificații, locuințe, băi, lăcașuri de cult (inclusiv mănăstiri rupestre) atît din perioada tătaro-mongolă cît și moldovenească. Timp liber în Chişinău. Cazare la acelaşi hotel.ZIUA 4:  Mic dejun. Plecare din Chişinău. Se vizitează Mănăstirea Hâncu sau Manastirea Capriana. Plecare spre Bucureşti. Sosire în cursul serii în funcţie de vreme şi condiţiile de trafic.

Pretul nu include:• Asigurare medicala de calatorie si asigurarea STORNO;• Intrările la obiectivele turistice înscrise în program;• Excursie la Cricova şi Orheiul Vechi, 1 zi, autocar: 30 € (se achită la ghid).• Opţional, degustare cu 4 tipuri de vin la crama Cricova: + 5 €.• Tariful la Cricova se majorează cu 5 Euro/ persoană atunci când vizita se realizează după ora 16 sau în zilele de sâmbătă, duminică si in zilele de sarbatoare.Suplimente si reduceri:• Supliment cameră single: 150 Lei/persoană/ sejur;• Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 99 lei.Nota:• Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 40/ loc;• Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.• Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor plati diferenta de single cu 7 zile inainte de plecare.• Copiii pana in 12 ani, beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.• Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.• Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.• Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre insotitorul de grup pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.• Acte necesare: carte de identitate CI sau paşaport valabil minim 3 luni de la data de intrare în Republica Moldova.

 

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati TV

Conditii de utilizare

 Grup minim 40 turisti. Pentru un grup de 35-39 turisti, se achita suplimentar 50 lei/ persoana.

Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 25 zile inaintea plecarii.

Pentru rezervare, selectati butonul "Rezerva".

Suna la 0374 109 322 pentru a verifica disponibilitatea, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Rezervarea este ferma in momentul confirmarii disponibilitatii de cazare in perioada dorita, urmata de achizitia cuponului si transmiterea datelor turistilor la numarul de telefon/ e-mail al agentiei/structurii de cazare afisat pe cupon.
Pentru a beneficia de pretul afisat trebuie sa selectezi campul destinat pentru 2 adulti.
Dupa efectuarea platii, rezervarile nu se mai pot anula sau modifica (nume, perioada).
In cazul în care turistul, fara culpa din partea Agentiei, renunţă la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:
- din momentul efectuarii rezervarilor si al achitarii contravalorii totale a pachetului turistic, penalizarile in caz de anulare si/sau modificare si/sau neprezentare la program sunt de 100%

Categorii:   Moldova    

Cod rezervare: 1521722

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel HT

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Office Building, floor 4, room 4J, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

 


ASTEPTAM CU INTERES CERERILE DUMNEAVOASTRA DE VACANTE!

Produs vandut de: Mtstravel HT - Vezi mai multe oferte ale companiei *In cazul in care doriti sa vizionati sau comandati si alte produse de la acest vanzator, accesati link-ul de mai sus.
*Pentru 2 sau mai multe produse achizitionate de la acelasi vanzator, plata transportului se face pentru un singur colet, iar produsele vor ajunge in acelasi timp.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Circuit Chisinau - Crama Cricova Finalizati-va comanda! 499 lei