Comanda telefonic
0374 187 880

Pelerinaj Muntele Athos 2020 - transportul cu microbuz; taxe de drum, de pod, parcari; cazare si masa in Sfantul Munte in conditii de manastire

Black Friday

PRET INITIAL

709.86 €

REDUCERE

2 %

PRET

689.58

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Pelerinaj Muntele Athos

Plecari: 

16 – 21 martie 

06 – 11 aprilie

15 – 20 septembrie                                 

05 – 10 octombrie

26- 31 octombrie 

 

Pelerinaj Muntele Athos

 

Ziua I:   Intalnire la baza Dealului Patriarhiei la ora 06.00. Plecare pe traseul:   Ruse   – Sofia – Kulata – Serres– Ouranopolis. Vizitam Manastirea Basarabov. Sosire si cazare la hotel/pensiune 2-3*in Ouranopolis.

Ziua II: Ora 9.30 imbarcare pe vapor  şi plecare spre  Dafne (portul Sfantului Munte). Din Dafne, deplasare cu autocarul in capitala Sf Munte Kareia unde vizitam Manastirea Protaton cu Icoana Axion- Estin ( Cuvine-se cu adevarat…), Manastirea Koutlomoussiou, apoi deplasare cu masina la  Schitul romanesc Lacul, cazare si participarea la slujbe.

Ziua III: Deplasare pe jos la Chilia Parintelui Pavel care apartine de Schitul Lacul, apoi mai departe la Morfonon, iar de aici cu masina la Izvorul Sfantului Atanasie si  la Manastirea Marea Lavra (infiintata de Sfantul Atanasie cel Mare). Ne deplasam pe jos la Schitul Românesc Prodromul. Cazare si participare la slujbe. Vizitam Peştera Sfantului Athanasie Athonitul. Pelerinaj Muntele Athos

Ziua IV:  Deplasare cu maşina pentru a vizita Manastirea Iviron cu Icoana Portarita, apoi Izvorul Maicii Domnului, ajunsi in Kareia ne vom caza Schitul Sf Andrei.

Ziua V: Deplasare cu autocarul in Portul Dafne si apoi cu vaporul in Ouranopolis.Vom merge in orasul Salonic unde vom vizita  Catedrala Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir (moastele întregi ale Sfantului Dimitrie si ale Sf. Anesia). Plecare spre Bulgaria pentru a vizita Manastirea Rila. Cazare la Rila.Pelerinaj Muntele Athos

Ziua VI: Plecare catre  Sofia unde vom vizita Catedrala Alexandru Nevski, apoi continuam deplasarea catre Romania.

TARIF :  350 Eur /pers. minim 8 participanti

Tariful include: transportul cu microbuz; taxe de drum, de pod, parcari; cazare si masa in Sfantul Munte in conditii de manastire; cazare 1 noapte la manastirea Rila; cazare 1 noapte hotel 2*in Ouranopolis;ghidaj de specialitate teolog; asistenta duhovniceasca; cheltuielile pe Sfantul Munte (taxa de intrare in Sfantul Munte, autocarul, vaporul dus-intors; deplasarea cu maşina pe Sfantul Munte)

Programul poate suferi modificări în funcţie de  confirmările de cazare din Sf. Munte Athos, in acest caz se viziteaza alte manastiri sau se renunta la unele. În caz de furtună pe mare, programul ptr. Athos va fi adaptat conform condiţiilor meteo, în acest caz agentia este  absolvita  de  nerespectarea  programului  publicat.

 

Sfaturi

Ca şi la dumneavoastră acasă, şi în Sfantul Munte Athos există o serie de reguli pe care trebuie să le ştiţi. Puteţi să le luaţi şi ca sfaturi, deşi încălcarea unora poate să atragă diverse efecte nedorite.

Nu aveţi voie să fumaţi (nici măcar ţigări electronice).

Nu aveţi voie să aduceţi băuturi alcoolice.

Consumul de carne este strict interzis în Sf. Munte Athos !

Nu strigaţi / ţipaţi / râdeţi zgomotos.

Chiar dacă Sf. Munte este o peninsulă iar unele mănăstiri se află la malul mării, scăldatul este cu desăvârșire interzis.

Nu aveţi voie să purtaţi mânecă scurtă sau pantaloni scurţi în biserică şi nici în sala de mese.

Participați la toate slujbele, închinați-vă la icoanele locului iar în timpul liber citiți cărți duhovnicești. În definitiv pentru asta ați urcat pe Sf. Munte. Slujbele de dimineață pot începe în anumite lăcașuri foarte devreme. Pregătiți-vă să fiți trezit la ore cum ar fi 3:30AM.

Fiţi smerit şi aveţi răbdare. Dacă sunteţi dojenit învăţaţi din greşeli şi cerţi iertare; nu insistaţi în greşeală, Părinţii nu glumesc când vă zic că aţi greşit sărutând Icoana Maicii Domnului pe ramă şi că acum trebuie să vă cereţi iertare de la Maica Domnului, chiar aşa este şi chiar aşa trebuie să faceţi!

Ca un sfat relativ la poporul grec: nu vă certaţi cu ei; nu aveţi nici o şansă să câştigaţi o dispută, oricât de logic vi se pare argumentul dumneavoastră. Plecaţi capul şi cereţi-vă iertare şi vor lăsa de la ei, ca să vă fie bine şi dumneavoastră; sunt oameni buni.

 

Forme de adresare

Dacă doriți să intrați într-o încăpere în care presupuneți că este un monah, în timp ce bateți la ușă rostiți Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase miluiește-ne pe noi. Răspunsul este Amin! moment în care puteți deschide ușa și intra.

Unui monah vă adresați întotdeauna cu părinte și întotdeauna la plural, chiar dacă sunteți rude sau îl cunoașteți de multă vreme. (Ex.: Părinte, binecuvântați să mergem până la paraclis, să ne închinăm?).

Starețului unui lăcaș athonit vă puteți adresa cu Gheronda, care în limba greacă înseamnă bătrân înduhovnicit.

Un monah se salută cu Binecuvântați! iar acesta va răspunde cu Doamne ajută! sau cu o formulă de binecuvântare.

 

Acte necesare : Carte de identitate sau pasaport valabil. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier judiciar . Copiii sub 14 ani au nevoie de pasaport si nu pot parasi tara in baza Certificatului de Nastere.

 

 

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Categorii:   Halkidiki Sithonia

Cod rezervare: 2496255

Denumirea societatii vanzatoare: Avraam Travel

Adresa: Str Voicu Tomescu, Nr 16, Sector 5, Bucuresti, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/23.12.2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

AVRAAM TRAVEL  este o agentie de turism touroperatoare specializata in organizarea de pelerinaje interne si externe, - care sunt o adevarata ,, Scoala a Duhului Sfant'' , avand o bogata experienta.

 

Agenţia noastră vă stă la dispoziţie cu următoarele servicii:

• Organizam pelerinaje - la toate manastirile din tara si in strainatate.

• Rezervări bilete avion /autocar 

• Pachete de servicii turistice: interne şi externe, charter (avion şi autocar)

• Rezervari la hoteluri din intreaga lume

• Circuite avion si autocar, croaziere

• Vacante in Romania, litoral, munte, agroturism, baleno, ,,saptamana de refacere'' si ,,litoralul pentru toti''

• ,,Luna de miere''

• Excursii si tabere scolare 

• Asigurări medicale de calatorie

• Transport persoane intern si international cu microbuzul agentiei Mercedes Vito 8+ 1 locuri.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Pelerinaj Muntele Athos Finalizati-va comanda! lei