Comanda telefonic
0374 187 880

Pelerinaj in Grecia de Sfantul Nectarie - 6 zile - transport autocar, cazare 4 nopti cu mic dejun + ghid teolog

Black Friday

REDUCERE

15%

PRET

391.10

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Pelerinaj in Grecia de Sfantul Nectarie

Plecare: 06.11.2019

 

Program:

Se merge la Manastirea cu moastele celor 179 de Sfinti ucisi in Noaptea de Inviere.

SE POATE PARTICIPA LA PROCESIUNEA MUTARII CAPULUI SFANTULUI IN CATEDRALA DE JOS. VECERNIA MARE. SFANTA LITURGHIE DE NOAPTE

ZIUA I: 06.11 Intalnire la ora 18.00 la baza Dealului Patriarhiei, plecare pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia –  Kulata – Promahonas – Salonic. Traseu de noapte.

ZIUA II: 07.11 Sosire in Grecia. Optional: vizita la Mrea Souroti pt. a ne inchina la Sfantul Cuvios Paisie Agioritul si la Sf. Arsenie Capadocianul. Plecare spre Kalampaka pe valea Tempi cu vizitarea Bisericii Sfintei Paraschevi ( izvor cu apa tamaduitoare pentru ochi si sfintele moaste ale Sfintei Paraschevi ), apoi Complexul Monastic Meteora – (1 manastire),vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine ( unde vom  asista la o prezentare a tehnicilor de pictare a icoanelor, pauza de masa. Cazare la hotel in Kalampaka.

ZIUA III: 08.11 Ora 07:00 Mic dejun, ora 07:30 plecare spre Athena, in drum vom trece prin Delphi, apoi vom vizita Manastirea Sfantului Luca al Eladei ( i se mai spune si Luca cel Nou, Luca făcătorul de minuni, sau Luca Tămăduitorul, care a trait intre anii 896-953 d.Hr. -izgonitor de demoni ).  Plecare in portul Pireus traversare cu ferry-boat-ul in Insula Egina. Trecem pe la manastire pt a ne inchinala la moastele Sf Nectarie, apoi cazare la hotel in Egina.

Cine doreste poate sa participe la procesiunea mutarii capului Sfantului in catedrala de jos. Vecernia mare, Sfanta Liturghie de noapte la Biserica Sf Nectarie.

ZIUA IV: 09.11 Mic dejun – Participare la Sfanta Liturghie inchinata Sfantului Nectarie (mare tamaduitor al bolnavilor si vindecator de cancer in toate formele). Vizita la Manastirea Sf Ecaterina care adaposteste mana Sfintei Ecaterina si particele de moaste de la mai multi sfinti. Aici se afla Icoana Sfantului Spiridon facatoare de minuni  care deschide ochii, intoarcere cu ferryboat-ul in Pireus, vom merge la Manastirea cu moastele celor 179 de Sfinti ucisi in Noaptea de Inviere. Oprire in Nea Makri pentru a ne inchina la moastele Sfantului Efrem cel Nou-Super grabnic ajutator in toate nevoile. Cazare la hotel în  insula Evia.

ZIUA V: 10.11 Mic dejun. . Se merge la Sf. Partenie de Lampsakos mare desfacator de farmece si blesteme. Inchinare la moastele Sfantului Ioan Rusul. Vom vizita  Manastirea  Cuv. David ( unde se afla moastele Cuviosului David si mormantul Cuv. Iacov Tsalikis  ), traversare cu ferry-boat-ul, apoi Manastirea Kato Xenia ( unde se afla o parte din Brâul Maicii Domnului -primim fiecare cate o panglica). Cazare in Paralia Katerini, ( SEARA GRECEASCA)

ZIUA VI: 11.11 Mic dejun. Vizitam Manastirea Sfantul Efrem Sirul si Manastirea Sfantul Dyonisos, situate la poalele Muntelui Olimp. Plecare spre tara cu oprire in  Salonic al doilea oras ca marime al Greciei unde vom vizita  Catedrala  cu moastele Sfantului Dimitrie Izvorâtorul de Mir si ale Sfantei Anesia, Mrea Sf Teodora cu moastele Sf Teodora si ale Sf David, Biserica Sf Sofia cu moastele Sf Vasile cel Nou, Catedrala Mitropolitana cu moastele Sf Grigore Palama. Plecare spre tara. Optional:  vizita la Manastirea Rila unde sunt moastele Sfantului Ioan de Rila. Plecare spre România iar in Bulgaria vom opri la ,,Bomboane’’ pentru a cumpara masline, ulei de masline,etc

ZIUA VII: 12.11 Pelerinaj in Grecia se incheie aici. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale, aproximativ ora 03.00-04.00.

 

Tariful include:

-transport cu autocarul 3* ( aer conditionat, tv, video );

-4 nopti cazare în hoteluri -3* în camere duble si triple;

-4 mic dejun;

-ghid autorizat teolog.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

-toate traversarile cu ferry-boat-ul – 35 eur;

-asigurarea medicala aprox. 25 lei;

-optionale – Souroti – 5 eur, M-rea Rila – 5 eur

-intrarea la Complexul monastic Meteora – 3 eur;

 

Conditii de anulare: Penalizare 100% cu 30 de zile inainte deplecare.

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat
TV

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Grecia

Cod rezervare: 2325796

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - AAT

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5
Adresa sediu social: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Pelerinaj in Grecia de Sfantul Nectarie Finalizati-va comanda! lei