Comanda telefonic
0374 187 880

Pelerinaj Grecia, Insula Corfu, la Sfantul Spiridon - transport autocar, 3 nopti cazare, mic dejun + ghid

Black Friday

PRET INITIAL

405.50 €

REDUCERE

24 %

PRET

305.14

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Pelerinaj Grecia - Sfantul Spiridon

 

Program:

Ziua 1: Intalnire la ora 16.30 la baza dealului Patriarhiei si plecare pe traseul – Ruse – Sofia Kulata-Promahonas – Igoumenitsa (traseu de noapte).

Ziua 2: Sosire in Grecia si continuarea traseului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu la Hotel 3*.  Vizitam Biserica cu moastele interegi ale Sf Teodora si papucul Sf Gherasim de Kefalonia, apoi Participare la slujba de priveghere de la Catedrala Sf Spiridon si inchinare la moastele Sf Spiridon

Ziua 3:  Mic dejun. Plecare la Catedrala Sf  Spiridon pentru a participa la Sf Liturghie. Ora 11.30 terminarea Sf Liturghii si vom vizita Biserica Faneromeni cu Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni pictata in 1877 si Icoana Sf prooroc Ilie. De aici vom merge la Biserica Rusa unde ne vom inchina la moastele Sfintilor:

Sf Fanurie, Sf Dionisie de Zachintos, Sf Arsenie, Sf Dimitrie, Sf Ioan Damaschin, Sf Irina de Hrisovalant, Sf Paraschevi, Sf Atanasie, Sf Luca al Crimeei.PELERINAJ GRECIA INSULA CORFU LA SF SPIRIDON

Apoi mergem la Biserica Sf Elefterie si Sf Ana unde ne vom inchina la Capul Sf Apostol Iacob, Sf Procopie, Sf Ioan Calavitul, Sf Gheorghe, Sf Varvara, Sf Pantelimon, Sf Mercurie, Sf Paraschevi, Sf Ecaterina si la Icoana Sf Ana cu Maica Domnului facatoare de minuni pentru femeile care doresc sa aiba copii.

Ora 13.00 plecare la  Mrea Sf Muc Paraschevi ( aici se afla Mana Dreapta a Sf. Muc. Paraschevi si icoana facatoare de minuni a Sf Muc Paraschevi). Optional – vizita la Mrea Paleokastrita ( 5 Euro/pers) . Cazare in Corfu Hotel 3*.PELERINAJ GRECIA INSULA CORFU LA SF SPIRIDON

Ziua 4: Mic dejun. Imbarcare pe ferry – boat ora 09.00 ( Corfu – Igoumenitsa ) si continuarea drumului spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ). Vizitarea Complexului Monahal Meteora ( vizitam 1 manastire), continuam traseul pe Valea Tempi unde vom opri pentru inchinare la Manastirea Sfanatei Paraschevi vindecatore de boli de ochi. Cazare in Paralia Katerini Hotel 3*.

Ziua 5: Mic dejun. Vizitam Manastirea Sfantul Efrem Sirul siManastirea Sfantul Dyonisos, situate la poalele Muntelui Olimp, apoi plecare spre tara cu oprire in Salonic, unde vizitam: Catedrala Sf Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf Anisia, Seminarul Teologic cu moastele Cuv Teodora si Sfantul David al Tesalonicului).

Biserica Sf  Sofia loc unde se afla moastele,Sf Vasile cel Nou si Catedrala Mitropolitana care adaposteste moastele Sf. Grigorie Palama, Turnul Alb. Optional vizita laManastirea Suroti unde se afla moastele Sf. Cuv. Paisie Aghioritulsi moaste ale Sfantului Arsenie Capadocianul- 5 eur. Continuarea traseului spre Bulgaria. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

TARIF 155 Eur/pers.

Valabil pentru grup de minim 40 persoane

 

 

Tariful include:

-transport cu autocarul clasificat cat. II;

-3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* ( in camere duble si triple) ;

-ghid autorizat teolog.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

-asigurarea medicala ( 25 lei );

-intrarile la obiective turistice 3 Eur/Meteora

-traversarile cu ferry-boat-ul – 20 Eur.

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat
TV

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Grecia

Cod rezervare: 2416662

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - AAT

Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Pelerinaj Grecia - Sfantul Spiridon Finalizati-va comanda! lei