Comanda telefonic
0374 187 880

Paste si 1 mai pe Coasta Amalfi - Circuit 10 zile cu autocarul, cazare 8 nopti cu mic dejun, ghid insotitor + bonus masa festiva de Paste

Oferta inchisa

REDUCERE

15%

PRET

1,304 .15

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Paste si 1 mai - Coasta Amalfi

Program

Ziua 1: Bucuresti – Igoumenitsa 1000 km

Ora 04:00 imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul  CFR.

Ora 04:30 plecare pe ruta Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Igoumenitsa. Imbarcare pe feribot pentru destinatia Bari/Brindisi. Cazare pe feribot.

 

Ziua 2: Igoumenitsa – Bari/Brindisi – Napoli 400 km

Sosire in Bari/Brindisi in cursul diminetii. Ne indreptam catre Alberobello, intrat sub patrimoniul UNESCO in anul 1996. Alberobello este un loc unic in lume, vestit pentru arhitectura caselor trulli cu acoperisuri conice, care incadreaza stradutele inguste presarate de magazine cu suveniruri si restaurante cochete. Plecare spre Matera, oras ce a intrat in anul 1993 in patrimoniul UNESCO drept ”cel mai bun exemplu intact de asezare troglodita din regiunea mediteraneeana, perfect adaptata terenului si ecosistemului”. Matera este un oras muzeu renumit, in primul rand, pentru pietrele sassi si reteaua de pesteri neolitice in care oamenii au locuit si care, in prezent, reprezinta o atractie turistica importanta. Sosire si cazare in zona Napoli – Sorrento.

 

Ziua 3: Napoli – Insula Capri

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala in Insula Capri, numita si “Insula de Vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde se afla faimoasa Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Retur si cazare in zona Napoli – Sorrento.

 

Ziua 4: Napoli – Coasta Amalfi

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala pe coasta Amalfi, unde vom putea admira frumusetea peisajului din renumitele statiuni Positano, Amalfi, Ravello. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de  sus precum si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone. Retur in zona Napoli-Sorrento, unde vom participa la cina festiva de Paste, cu preparate specifice zonei. Cazare in zona Napoli – Sorrento.

 

Ziua 5: Napoli – Herculaneum – Pompei – Vezuviu

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la Vezuviu si ruinele antice de la Pompei si Ercolano (Herculaneum). Vulcanul Vezuviu a devenit cunoscut dupa ce a erupt, devastand prosperele orase romane Pompei si Herculaneum. Vom urca pana la altitudinea de 3000 m, o parte din drum pe jos, pentru a admira craterul si panorama asupra Golfului Napoli. Ne indreptam spre Pompei, oras opulent din antichitate, ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr, intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompei ne ofera informatii importante despre modul de viata in orasele din antichitate. Deplasare catre Ercolano sau Heculaneum, denumirea din antichitate, centru politic, economic si cultural, cu forum, amfiteatru, etc. Micul port era o importanta destinatie de vacanta, in special pentru cei mai instariti romani, care aveau aici vile luxoase, bai termale si gradini. Retur si cazare in zona Napoli – Sorrento.

 

Ziua 6: Napoi – Roma 260 km

Mic dejun. Plecare spre Roma, unde vom face un tur pietonal pentru a admira Colosseum (exterior), Via dei Fori Imperiali, Columna lui Traian, Piata Venetia si Monumentul Vittorio Emanuele II, Capitoliul, Panteonul, Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei. Mergem sa vizitam Basilica San Pietro, cea mai mare biserica din lume, centrul crestinismului. Deplasarea in zona centrala a Romei se va efectua cu mijloacele de transport in comun si pietonal. Cazare in zona Roma.

 

Ziua 7: Roma – Assisi – San Marino 600 km

Mic dejun. Deplasare catre Assisi, locul unde s-a nascut Sf. Francis - patronul spiritual al Italiei. Assisi reprezinta un loc de reculegere, pe de o parte, dar si o destinatie turistica ce ofera importante cunostinte in materie de arta, cultura si istorie. Ne indreptam spre San Marino, microstat despre care se spune ca este cea mai veche republica din lume. Orasul cetate este strajuit de trei turnuri: Guaita, Cesta si Montale, ce ofera o panorama impresionanta. Cazare in zona Veneto.

 

Ziua 8: Padova – Venetia 50 km

Mic dejun. Vom merge spre Venetia - Insula Tronchetto, de unde ne imbarcam pe vaporetto, spre Piata San Marco. Aici vom admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu Orologiu, Puntea Suspinelor. Vizita continua cu o plimbare pietonala pentru a vedea Canale Grande pana la Podul Rialto. Cazare zona Venetia.

 

Ziua 9: Venetia – Zagreb – Belgrad 780 km

Mic dejun. Plecare din Venetia spre Zagreb, unde vom realiza turul panoramic al orasului, putand admira din autocar cele trei zone: Orasul Vechi, Orasul de Sus si Orasul de Jos. Timp pentru masa de pranz. Cazare zona Belgrad.

 

Ziua 10: Belgrad – Bucuresti 600 km

Mic dejun. Dimineata vom realiza un tur panoramic al orasului Belgrad, admirand din autocar Noul Belgrad, situat pe malul stang al raului Sava, Citadela Kalemegdan situata la confluenta raurilor Sava si Dunare, muzee si strazi in stil autentic. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

 

Servicii incluse:

- Transport autocar clasificat;

- Bonus! Masa festiva de Paste;

- Vizita Alberobello, Matera, Assisi, San Marino, Venetia ;

- Tur panoramic Zagreb, Belgrad;

- 1 noapte de cazare fara masa pe feribot-cabina 4 paturi;

- 8 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 2*-3*;

- Ghid insotitor.

 

Nu sunt incluse:

- Bilete de intrare la obiectivele turistice;

- Vaporetto in Venetia (aprox. 16 euro/persoana - se achita local);

- Ghizi locali;

- Asigurarea medicala si storno.

 

Excursii optionale

- Excursie optionala 1 zi Insula Capri – 70 euro/persoana

Plecare in cursul diminetii de la hotel (zona Napoli/Sorrento) cu autocar/microbuz clasificare locala. Vom incepe cu vizita la Anacapri, unde se afla faimoasa Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Biletul de intrare la Vila San Michele este de aprox. 8 euro/persoana, Gradinile Augustus - 1 euro/persoana.

- Excursie optionala 1 zi Coasta Amalfi – 70 euro/persoana

Plecare in cursul diminetii de la hotel (zona Napoli/Sorrento) cu autocar/microbuz clasificare locala. Vizita la renumitele statiuni Positano, Amalfi, Ravello. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, un oras cu gradini luxuriante care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de sus precum si pentru monumentele sale precum Villa Rufolo si Villa Cimbrone. Biletul de intrare la Villa Rufolo in Ravello costa aproximativ 7 euro/persoana.

- Excursie optionala 1 zi Vulcanul Vezuviu si orasele antice Pompei si Herculaneum – 50 euro/persoana

Plecare in cursul diminetii de la hotel (zona Napoli/Sorrento) cu autocar/microbuz clasificare locala. Vulcanul Vezuviu a devenit cunoscut dupa ce a erupt, devastand prosperele orase romane Pompei si Herculaneum. Vom urca pana la altitudinea de 3000 m, o parte din drum pe jos, pentru a admira craterul si panorama asupra Golfului Napoli. Ne indreptam spre Pompei, oras opulent din antichitate, ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr, intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompei ne ofera informatii importante despre modul de viata in orasele din antichitate. Deplasare catre Ercolano sau Heculaneum, denumirea din antichitate, centru politic, economic si cultural, cu forum, amfiteatru, etc. Micul port era o importanta destinatie de vacanta, in special pentru cei mai instariti romani, care aveau aici vile luxoase, bai termale si gradini. Taxa de intrare pe crater Vezuviu este aprox 6 euro, Intrarea la Pompei/Herculaneum este aprox. 10 euro/sit.

 

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat
Facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa
Parcare
Restaurant
TV
WiFi
Zona nefumatori
Camere nefumatori
Zona fumatori
Internet
Bar
Visa
MasterCard
Maestro
Minibar

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Categorii:   Italia    

Cod rezervare: 2171796

Denumirea societatii vanzatoare: MTS Travel - TO ert

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Office Building, etaj 4, Bucuresti
Adresa sediu social: Bld. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 4, camera 4j, Sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

MTS TRAVEL - Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone