Comanda telefonic
0374 109 322

Last minute circuit Coasta Licia

Oferta inchisa

PRET INITIAL

424.30 €

REDUCERE

65 %

PRET

148 .50

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
CANTITATE LIMITATA
Descrierea ofertei -

Last minute circuit Coasta Lycia

Tariful include

  • transport avion, taxe incluse
  • cazare 7 nopti
  • demipensiune
  • transfer
  • ghid de turism

 

Program:

Ziua 1: Zbor spre Antalya. Veti fi întâmpinati la sosire de catre ghidul dumneavoastra, care va va conduce apoi la hotel, unde veti avea parte de o primire calduroasa si de bauturi racoritoare.Veti înnopta în Antalya.

Ziua 2: Myra
Aceasta excursie va va purta de-a lungul drumului de coasta care ofera vederi splendide asupra marii, asupra padurilorde pin si asupra vârfurilor stâncoase ale muntilor Taurus. În scurt timp, veti ajunge în Myra, unde veti vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atractii
ale Turciei.

Mormintele si sarcofagele dateaza dinsecolul IV î.Hr. În Myra veti vizita, de asemenea, si biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veti înnopta în zona Mugla.

Ziua 3: Licia
Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capatul lagunei, se afla plaja Iztuzu numita si Plaja Testoaselor, accesibila numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coasta, de unde vom continua calatoria cu autocarul pâna
în Kusadasi, unde veti petrece urmatoarele doua nopti.

Ziua 4 : Efes
Astazi veti vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetatii este exceptionala. Antichitatea asteapta sa fiee explorata de dumneavoastra Agora (piata publica), templul Domitian,Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri si care se numara printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia si biblioteca lui Celsus.

Ziua 5: Pamukkale
Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile în departare din travertin auluat nastere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea acestui izvor a unui efect curativ înca din antichitate.
Dupa sosire, veti avea posibilitatea de a face o baie termala în hotelul dumneavoastra. Veti înnopta înPamukkale.

Ziua 6 : Hierapolis
Ruinele magnifcului oras Hieropolis, care a însorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin.Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se afla impunatorul si somptosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veti calatori de-a lungul peisajului pitoresc si minunat al Muntilor Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veti vizita un atelier de tesut covoare, unde veti cunoaste întregul proces de produc_ie a covoarelor (de la productia materiei prime; matase, bumbac si lâna pâna la produsul înnodat finit). Veti înopta 2 nopti în zona Antalya.

Ziua 7 :Cascada karpuzkaldiran Astazi veti vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orase de pe Riviera Turceasca. Protejat de peisajul montan magnifc al muntilor Taurus, prospera aici o vegetatie bogata. Printre altele, veti vedea simbolul orasului, Yivli Minare, minaretul "canelat".

Pe Kalekapisi, "poarta cetatii", se afla turnul cu ceas pe un turn vechi al fortitcatiei. În timpul plimbariiîn jurul orasului vi se ofera sansa de a face cumparaturi, în special bijuterii si articole din piele. Sfârsitul este încununat devizita noastra la cascada Karpuzkaldiran.

Ziua 8 : Acasa
În functie de ora de plecare, autobuzul va va duce la aeroport si veti porni în drumul spre casa.

Facilitati

Nr Stele 4
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat
Restaurant
TV
WiFi

Conditii de utilizare

Suna la 0374 109 322 pentru a verifica disponibilitatea, cerere personalizata sau informatii suplimentare.


Rezervarea este ferma in momentul confirmarii disponibilitatii de cazare in perioada dorita, urmata de achizitia cuponului si transmiterea datelor turistilor la numarul de telefon/ e-mail al agentiei/structurii de cazare afisat pe cupon.

Pentru a beneficia de pretul afisat trebuie sa selectezi campul destinat pentru 2 adulti.

Dupa efectuarea platii, rezervarile nu se mai pot anula sau modifica (nume, perioada).

In cazul în care turistul, fara culpa din partea Agentiei, renunţă la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:

- din momentul efectuarii rezervarilor si al achitarii contravalorii totale a pachetului turistic, penalizarile in caz de anulare si/sau modificare si/sau neprezentare la program sunt de 100%

 

 

Categorii:   Turcia    

Cod rezervare: 1513288

Vanzator: Mtstravel GC 2001 - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Office Building, floor 4, room 4J, Bucuresti

  • Vandut de societatea: SC MTSTRAVEL NET SRL
  • Registrul Comertului: J40/14874/23.12.2014
  • CUI: 33927934
  • Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti

Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone