Comanda telefonic
0374 109 322

Istanbul – istorie si shopping - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*/4* + transport cu autocarul

Oferta inchisa

PRET

110 .11

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Istanbul 3 nopti cu transport

Oferta valabila pentru plecari in datele: 30.10, 28.11. 

Oferta include:

• 3 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*/4*• Transport autocar licentiat pentru cursele internationale;• Insotitor de grup.

Program:

Ziua 1: Intalnire la ora 19:30 intalnire in Bucureşti - Parcul Izvor (zona staţiei de metrou), pe Bd. Libertatii, colt cu Splaiul Independentei. Plecare la ora 20.00 pe traseul Bucuresti - Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne. Pe timpul noptii se traverseaza Bulgaria.Ziua 2: Sosire in Istanbul dimineata. Cazare la HOTEL Matiat 4*/ Royal 4*/ similar. Optional (1) tur pietonal cu ghid local al fostei capitale bizantine: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, marea biserica Sfanta Sofia, Hipodromul si Obeliscul egiptean.Ziua 3: Mic dejun. Optional, vizita la Palatul Dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor otomani, Piata Taksim, Turnul Galata, Podul Galata. Croaziera pe Bosfor. Optional (2) cină cu spectacol tradiţional, cu cântece, dansuri şi preparate culinare turceşti. Cazare la acelasi hotel. Ziua 4: Mic dejun. Optional (3) plimbare pe Marea Marmara la Buyukada - Insula Printului (include: transport local – tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi). Cazare la acelasi hotel.Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre România cu un scurt popas la Edirne unde vom vedea Moscheea Selimiye, numită şi moscheea cu 1000 de ferestre. Sosire în cursul serii în funcţie de vreme, condiţiile de trafic si formalitatile vamale.

Pretul nu include: • Asigurare medicala de calatorie si sigurarea STORNO;• Cheltuieli personale;• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice, transportul în comun în Istanbul;Suplimente si reduceri:• Supliment single: 60 €• Copiii de 12 ani (neimpliniti) au reducere de 20 euro.Excursii optionale:• Optional (1) Croazieră pe Bosfor (ziua 3) + ghid local (ziua 2) + transport in comun - 30 €/ persoana;• Optional (2) Seară turcească (ziua 3) - tariful include transport, cină cu băuturi şi program artistic - 35 €/ persoana; • Optional (3) Insula Prinţului (ziua 4) - tariful include transport local – tramvai + vaporaş, turul insulei cu trăsura şi prânz cu băuturi 40 €/ persoana.• Excursiile optionale se achita in euro la ghid.Nota:• Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 10 euro/ loc;• Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.• Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor achita suplimentul de single cu 7 zile inainte de plecare.• Pentru zilele 2, 3 si 4 NU se pune la dispozitie transport autocar. Deplasarile se vor face pietonal sau cu transportul local.• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.• Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.• Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.• Tarifele la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.• Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre insotitorul de grup pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. • Acte necesare: obligatoriu PASAPORT valabil 6 luni de la intoarcere in tara. 

Facilitati

Nr Stele Alte unitati
Tipul Proprietatii Studio
Facilitati WiFi

Conditii de utilizare

Tariful este valabil pentru un numar de minim 40 turisti. Pentru un grup de 35-39 turisti, se achita suplimentar 10 euro/ persoana.

Pentru REZERVARE se achită un avans de 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR + 2% din ziua platii).

Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Suna la 0374 109 322 pentru a verifica disponibilitatea, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Rezervarea este ferma in momentul confirmarii disponibilitatii de cazare in perioada dorita, urmata de achizitia cuponului si transmiterea datelor turistilor la numarul de telefon/ e-mail al agentiei/structurii de cazare afisat pe cupon.

Pentru a beneficia de pretul afisat trebuie sa selectezi campul destinat pentru 2 adulti.

Dupa efectuarea platii, rezervarile nu se mai pot anula sau modifica (nume, perioada).

In cazul în care turistul, fara culpa din partea Agentiei, renunţă la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:

- din momentul efectuarii rezervarilor si al achitarii contravalorii totale a pachetului turistic, penalizarile in caz de anulare si/sau modificare si/sau neprezentare la program sunt de 100%

Categorii:   Turcia    

Cod rezervare: 1521588

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel HT

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Office Building, floor 4, room 4J, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

 


ASTEPTAM CU INTERES CERERILE DUMNEAVOASTRA DE VACANTE!

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone