Comanda telefonic
0374 187 880

Istanbul – istorie si shopping - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*/4* + transport cu autocarul

Oferta inchisa

REDUCERE

15%

PRET

221 .37

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Istanbul 3 nopti cu transport

Plecari: 6.03; 22.05; 26.06; 28.08; 25.09; 30.10 si 27.11.201926.04 (Paste) – tarif 169 euro/ persoanaZiua 1: Intalnire la ora 19:30 in Bucuresti – Piata Constitutiei (Bd. Unirii colt cu Bd. Libertatii), in parcarea unde se fac concertele. Plecare la ora 20.00 pe traseul Bucuresti - Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne. Pe timpul noptii se traverseaza Bulgaria.Ziua 2: Sosire in Istanbul dimineata. Cazare hotel 3*/ 4*. Optional (1) tur pietonal cu ghid local al fostei capitale bizantine: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, marea biserica Sfanta Sofia, Hipodromul si Obeliscul egiptean.Ziua 3: Mic dejun. Optional, vizita la Palatul Dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor otomani, Piata Taksim, Turnul Galata, Podul Galata. Croaziera pe Bosfor. Optional (2) cină cu spectacol tradiţional, cu cântece, dansuri şi preparate culinare turceşti. Cazare la acelasi hotel.Ziua 4: Mic dejun. Optional (3) plimbare pe Marea Marmara la Buyukada - Insula Printului (include: transport local – tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi). Cazare la acelasi hotel.Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre România cu un scurt popas la Edirne unde vom vedea Moscheea Selimiye, numită şi moscheea cu 1000 de ferestre. Sosire în cursul serii în funcţie de vreme, condiţiile de trafic si formalitatile vamale.Tariful include• 3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*/ 4*;• Transport autocar licentiat pentru cursele internationale;• Insotitor de grup.

Servicii neincluse• Asigurare medicala de calatorie si sigurarea STORNO;• Cheltuieli personale;• Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice, transportul în comun în Istanbul;Suplimente• Supliment single: 60 €• Copiii de 12 ani (neimpliniti) au reducere de 20 euro.Optionale• Optional (1) Croazieră pe Bosfor (ziua 3) + ghid local (ziua 2) + transport in comun - 30 €/ persoana;• Optional (2) Seară turcească (ziua 3) - tariful include transport, cină cu băuturi şi program artistic - 35 €/ persoana;• Optional (3) Insula Prinţului (ziua 4) - tariful include transport local – tramvai + vaporaş, turul insulei cu trăsura şi prânz cu băuturi 40 €/ persoana.• Excursiile optionale se achita in euro la ghid.

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat
TV
Camere nefumatori
Lift
Bar
Minibar

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Categorii:   Turcia    

Cod rezervare: 2072382

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel HT

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Office Building, floor 4, room 4J, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

 


ASTEPTAM CU INTERES CERERILE DUMNEAVOASTRA DE VACANTE!

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone