Comanda telefonic
0374 187 880

Horeum Botique Hotel, Sura Mare, Jud. Sibiu

Black Friday

PRET

500.74

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Horeum Botique Hotel, Sura Mare

Horeum Boutique Hotel se afla la numai 3 km de orașul Sibiu, la intrarea in localitatea Sura Mare, pe partea dreapta. Numele Horeum provine de la denumirea localității in care este amplasat – Sura Mare- așezare atestată istoric cândva intre anii 1332-1335 sub denumirea de Magnum Horreum.

Horeum Boutique Hotel pune la dispoziția clienților săi pentru început un numar de 18 camere duble (dintr-un total de 36) elegante, spațioase, cu design unic în linia rafinată, caldă, primitoare a întregului hotel cu acces gratuit la internet, facilități moderne și servicii de calitate.

Ambianța naturală îmbinată cu condițiile excelente de cazare, amabilitatea fata de clienți, mâncarea din bucătăria româneasca si internațională fac din Horeum Boutique Hotel locul de cazare ideal.

Restaurantul Horeum va așteaptă cu un meniu bogat si variat, cu un personal amabil, gata sa răspundă tuturor solicitărilor clienților care ne trec pragul.

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat
Restaurant
WiFi
Receptie 24h
Bar

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Categorii:   Sura Mica

Cod rezervare: 2441775

Denumirea societatii vanzatoare: MTS TRAVEL - TO Htb

Adresa: Bd-ul Pierre de Coubertin nr 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

MTS TRAVEL - Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Horeum Botique Hotel, Sura Mare Finalizati-va comanda! lei