Comanda telefonic
0374 187 880

Festivalul Ravasitul Oilor la Bran - 2 zile, transport autocar + o noapte de cazare + insotitor grup

Black Friday

REDUCERE

15%

PRET

81.10

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Festivalul Ravasitul Oilor

FESTIVALUL  RAVASITUL OILOR BRAN 2019

2 ZILE 28 – 29 septembrie 2019

 

Intalnire   la ora 06.30 baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul :Bucureşti – Ploieşti – Sinaia – Buşteni – Predeal – Rasnov – Bucureşti.

ZIUA I : Plecare pe traseul mentionat. Se viziteaza Cetatea Rasnov :este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din județul Brașov, unul din cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania. Cele mai vechi structuri păstrate până în prezent datează din secolul al XIV-lea, probabil pe locul fortificației din lemn ridicate de Cavalerii Teutoni la începutul sec. al XIII-lea. Participare la Festivalul Branzei si Pastramei numit ,,RAVASITUL OILOR’’ de la BRAN, muzica si dansuri populare. Cazare la pensiune 2-3* in zona Bran

ZIUA II : Predam camerele, apoi vom merge din nou la Festivalul Branzei si Pastramei numit ,,RAVASITUL OILOR’’  de la BRAN unde vom putea cumpara si seevi produse traditionale romanesti, asezonate cu vin si palinca, apoi ascultam muzica si dansuri populare insotite de multa voie buna. La plecare vom trece prin Poiana Brasov sa ne odihnim privirea cu frumusetile locului, apoi ne vom continua deplasarea spre Bucuresti.

 

Tariful include:

-transport cu autocarul clasificat la 3*;

-o noapte cazare la pensiune;

-însoţitor de grup.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

-alte cheltuieli personale.

Facilitati

Nr Stele 2
Tipul Proprietatii Pensiune
Facilitati Aer conditionat

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Pentru rezervare, selectati butonul "Rezerva". Suna la 0374 109 322 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare. Oferta nerambursabila (nu sunt permise modificari sau anulari). Necesita plata integrala pentru finalizarea rezervarii.

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Romania

Cod rezervare: 2326934

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - AAT

Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Festivalul Ravasitul Oilor Finalizati-va comanda! lei