Comanda telefonic
0374 187 880

Festivalul National “Bujorul de munte”Gura Raului -Sibiu - 3 zile

Black Friday

REDUCERE

10%

PRET

170.28

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Festivalul Bujorul de munte

In zilele de 29 si 30 iunie la Gura Raului este mare sarbatoare caci va fi celebrata a XVI-a editie a Festivalului National “Bujurul de munte”. Traditiile pastorale, gastronomia specifica locului, cantecele si dansurile ciobanesti vor fi o adevarata incantare pentru toti patricipantii la acest festival.

“Festivalul bujorului de munte“ se desfaşoară în partea de sus a comunei, înainte de “Sanchetru” – ultimul sfârşit de săptămână din luna iunie, când bujorul de munte (rododendron) înflorit la Iezerele Cindrelului dă culoarea roşiatică acestei caldări glaciar.

 

 

 Ziua 1: Vineri 28 iunie. Intalnire la ora 06.30 la baza Dealului Patriarhiei.  Plecare  pe traseul: Bucureşti – Pitesti – Rm. Valcea – Sibiu – Gura Raului.

In jurul pranzului vizitam Sibiul si servim pranzul. Seara cazare la Pensiune 3* in Gura Raului.

Ziua 2: Sambata 29 iunie. Mic dejun.

Festivalul se deschide sâmbătă, ora 18.00, cu o cină ca la stână, organizată în aval de baraj, la poalele Munților Cindrel. Vor fi degustate preparate tradiționale, precum bulzul ciobănesc și tocană la ceaun, iar spectacolul culinar va fi completat cu ritmuri populare, grație recitalurilor susținute de Ansamblul „Bujorul de munte” din Gura Râului și invitați de marcă ai cântecului popular românesc. Seara se încheie cu un foc de tabără, ce va fi aprins la ora 22.00. Cazare la pensiune 3 ***

Ziua 3: Duminica 30 iunie . Mic dejun si predarea camerelor in jurul orei 11.00

Duminică, ora 11.30, are loc primirea oficială a oaspeților la poarta de intrare în comună, urmată de Jocul Junilor Gureni, în fața bisericii, la ora 12.00. Apoi, localnicii și oaspeții urcă la baraj pentru a se bucura de gastronomia tradițională și spectacolul muzical-coregrafic, în compania Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului” și a unor soliști de renume.

Plecare spre Bucuresti in jurul pranzului pe traseul Sibiu – Rm. Valcea(Popas la Dedulesti) – Pitesti – Bucuresti.

 

Tariful include:

transport clasificat pentru curse interne;

2 nopti cazare la pensiune 3*

2 mic dejunuri

ghid autorizat din partea agentiei.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

alte cheltuieli personale;

mesele din timpul zilei.

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Pensiune
Facilitati Aer conditionat

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Romania

Cod rezervare: 2240322

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - AAT

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Festivalul Bujorul de munte Finalizati-va comanda! lei