Comanda telefonic
0374 187 880

Excursie de 1 zi la Vulcanul Racos – Lacul de Smarald – Cetatea Rupea Oferta !!! Vii cu 7 persoane a 8- a merge gratis.

Black Friday

PRET

22.30

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Excursie de 1 zi la Vulcanul Racos

 

 

 

Plecari : 04 iulie 2020  / 25 Iulie 2020 / 8 august 2020  / 22 august 2020

Plecam din Bucuresti la ora 06.30 cu autocarul pe traseul Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Vulcanul Racos, aflat in Rezervatia Racos din zona Muntilor Persani. 

·         Vulcanul Racos In nordul localitatii Racos , se afla o minune geologica a zonei,Vulcanul stins din Racos. Un ansamblu de culori definesc acest spatiu al vulcanului: negru profund, galben lutos, rosu aprins, gri. Rezervatia naturala a fost declarata Arie Protejata prin hotarare de guvern in anul 2005. Materialul vulcanic a fost folosit la constructia catorva cladiri din zona, printre care Cetatea Rupea si Castelul din Racos.De asemenea, zgura naturala a fost si este folosita pentru realizarea terenurilor de tenis si a pistei de stadioane.

·         Coboram spre Lacul de Smarald , care este inconjurat de formatiuni de bazalt si are o culoare verde -albastruie care ofera o priveliste de vis . In trecut, aici a fost Cariera Brazi, o caldare gigant care a permis strangerea apei. Lacul de Smarald s-a format ca urmare a topirii zapezilor dar si un urma precipitatiilor.Adancimea apei ajunge pana la 10 metrii.

·         Cetatea Rupea se intinde pe o suprafata de 11 ha , cu ziduri, turnuri si curti interioare, fiind unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei, atestata documentar in anul 1324.  Atunci, Carol Robert de Anjou cucerește cetatea și aceasta intră sub autoritate regală. În acest timp, a fost atacată de turci și nu a mai prezentat interes pentru curtea regală fiind redată comunității, care reușește să construiască zidurile distruse și o fântână. La 1599, trupele lui Mihai Viteazul, în drum spre Șelimbăr, asediază cetatea, căci comunitatea de aici nu era de acord cu unirea celor trei provincii românești (Transilvania, Moldova și Țara Românească) pentru care milita voievodul. Un alt moment care marchează existența cetății se întâmplă în secolul XVIII, când populația se retrage aici din pricina epidemiei de ciumă. Exista cateva elemente care redau cetatii atmosfera de acum cateva secole: Turnul Portii, Turnul Slujitorilor , Turnul Slaninii , Turnul Cercetasilor, Turnul Pentagonal.

 

Tariful include:

·         transport cu autocar;

·         însoţitor de grup.

Tariful nu include:

·         cheltuielile personale, masa de pranz.

 

·         intrarea la Cetatea Rupea: 10 lei/adult, 8 lei copil.

 

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Brasov

Cod rezervare: 2646710

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - AAT

Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Excursie de 1 zi la Vulcanul Racos Finalizati-va comanda! lei