Comanda telefonic
0374 187 880

Circuite 2019 Israel & Iordania - Pe drumurile Crestinatatii Tiberias – Marea Galileii – Amman – Petra – Muntele Nebo – Marea Moarta – Ierihon – Bethleem – Ierusalim

Black Friday

REDUCERE

5%

PRET

1830.68

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Hoteluri 3* si 4* Circuite 2019

Oferta valabila pentru plecari in datele: 21.01, 04.02, 11.02, 18.02, 04.03, 11.03, 18.03, 08.04.2019 - pentru o alta perioada sau configuratie a ofertei va rugam sa ne contactati.Oferta include:

 •   transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania TAROM;
 •   7 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hoteluri 3* superior si 4* standard local, conform programului: 2 nopti
 •   Nazaret, 2 nopti Amman, 3 nopti Bethleem;
 •   transport autocar modern (dotat cu aer conditionat), pentru executarea programului in Israel;  
 •   intrari la obiectivele turistice din Israel;
 •   asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire;
 •   ghizii locali vorbitori de limba romana, la principalele obiective in Bethleem si Ierusalim;
 •   autocar (dotat cu aer conditionat) si ghid iordanian in Iordania;
 •   insotitor roman de grup.
 •   bilet de intrare Petra;
 •   taxa intrare-iesire Iordania;
 •   transfer microbuz Muntele Tabor;  
 •   taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

Servicii neincluse:

 • “tips” (bacsisurile) se practica in Orientul Apropiat: 30 EURO/persoana in Israel si 10 EURO/persoana in Iordania(pentru ghizii locali, soferi, hoteluri si restaurante, care se achita la fata locului reprezentantului agentiei);
 • bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program;
 • asigurare medicala si asigurare storno (recomandate).

Orar zborRO 155 Bucuresti 07:45 – Tel Aviv 10:20RO 154 Tel Aviv 00:30 – Bucuresti 03:25

Programul Circuitului:ZIUA 1: BUCURESTI – HAIFA – TIBERIASIntalnire la ora 05:45 pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, cu insotitorul roman de grup. Dupaformalitatile vamale, imbarcare pe cursa TAROM spre Tel Aviv la ora 07:45. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la oralocala 10:20. Apoi, deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un maregolf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris. Perspectiva asupra Templul cultului Bahai, cu gradinile peterase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Nazaret. Cina si cazare hotel 4* standard local in Nazaret.

ZIUA 2: MUNTELE TABOR – CANA GALILEII – NAZARET – CAPERNAUM – TIBERIASMic dejun. In Nazaret, vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sfintilor Ioachim si Ana, si a BisericiiOrtodoxe Sf. Arhanghel Gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe Iisus Hristos-Fiul luiDumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Deplasare spre Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pelocul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Capernaum, supranumit “Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a savarsitminunea inmultirii painilor si pestilor. Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. OPTIONAL, in functiede timpul disponibil, mini-croaziera pe apele Marii Galileii (pret informativ: 10 EURO/persoana). Cina si cazare la hotel inNazaret.

ZIUA 3: TIBERIAS – VALEA IORDANULUI – AMMANMic dejun. Deplasare Tiberias - Raul Iordan - Chibut Yardenit, ”locul amenajat al Botezului”. Deplasare la Ben Shean(Decapolis); vom trece peste podul Seik Husein, apa Iordanului, trecand din Israel in Iordania. Deplasare la Jerash (anticulGerasa), important oras in perioada romana. Vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare (Hadrian), strazi,arce si coloane deosebit de bine pastrate. Vom vizita Forumul Oval, Amfiteatrul, Templul lui Zeus, Aleea Cardo, in liniedreapta cu peste 200 de coloane in stil Doric si Ionic. Continuand printre munti si vai adanci, ne indreptam spre Amman,capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Cina si cazare la hotel 4* standard in Amman.

ZIUA 4: AMMAN – PETRA – AMMANMic dejun. Deplasare cu autocarul spre anticul Petra (aproximativ 3h si 30 min/sens), pe originala “Autostrada aDesertului”. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa ocautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Vom vedea defilee inguste, fatadesapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul.Petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Petra cu comorileei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei (se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos cca.5km). Parasim Petra si, trecand peste Valea lui Moise, revenim la Amman. Cina si cazare in Amman.

ZIUA 5: MUNTELE NEBO – MADABA – MAREA MOARTA – IERIHON – BETHLEEMMic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebo (800m), unde Moise a fost ingropat, fiind astfel cel mai respectat loc Sfantdin Iordania. Pe acest munte, puteti vedea ce a vazut Moise: o panorama impresionanta ce cuprinde Valea Iordanului,Marea Moarta, Ierihonul, Ierusalimul, teritoriu denumit “Pamantul Sfant!”. Prima Biserica de pe Muntele Nebo a fostconstruita la finele sec. al-IV-lea pentru a marca locul unde a murit Moise si a fost ingropat, fiind un loc de pelerinaj pentrucrestini, dupa cum a fost desemnat de insusi Papa Paul Ioan II. Plecam spre orasul Madaba, renumit pentru mozaicurile dinperioada bizantina, iar cel mai faimos este cel din interiorul bisericii ortodoxe Sf. Gheorghe care reproduce pe o parte dinpardoseala o harta a Tarii Sfinte. Mozaicul, care dateaza din anul 560, ilustreaza pe aceasta harta Palestina, Ierusalimul,orasul Bethleem, raul Iordan si Marea Moarta. Deplasare spre valea Iordanului. Continuam spre granita si vom trece dinIordania in Israel in dreptul orasului Ierihon. Prima oprire: Qumran la Marea Moarta (-400m), cea mai joasa mare de peglob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si restaurant cu autoservire. Scurta oprire la Marea Moarta (45minute). Intram in Cisiordania, pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume: Ierihon. Vizita la Biserica Romaneasca cuHramul “Tuturor Sfintilor” si Caminul aferent. Cina si cazare la hotel 4* standard local in Bethleem.

ZIUA 6: BETHLEEM – IERUSALIM – MUNTELE SIONULUIMic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii (aici se afla o icoana a Maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”,facatoare de minuni); Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor”. Transfer cu

microbuze arabe in desertul Iudeii, pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (sec.V) si Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV)(pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului). Ierusalim. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica AdormiriiMaicii Domnului, Foisorul ”Cina cea de Taina” - locul primei Biserici din lume, Mormantul Marelui Rege David. Vizita inzona sitului arheologic “Cardo” si la ”Zidul Plangerii”. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 7: MUNTELE MASLINILOR – IERUSALIMMic dejun. Deplasare cu autocarul spre Muntele Maslinilor. Continuam pe jos cu vizitarea Bisericilor Pater Noster (TatalNostru) si Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormantului MaiciiDomnului si Pestera Getsimani. Vom intra in Cetatea Sfanta prin poarta Sfantului Arhidiacon Stefan. Parcurgerea pe jos aViei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii ”SfantuluiMormant”- “Centrul Pamantului Crestin”. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Cina sicazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 8: BETHLEEM – HOZEVA - EIN KAREM – LUD (LIDA) – TEL AVIV – BUCURESTIMic dejun. Ne deplasam pe valea Hozevei - vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul dela Neamt. Deplasare la Ein Karem - patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan ridicata pe loculnasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Continuam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantului Gheorghe Biruitorul(unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Scurt tur auto al orasului Tel Aviv - Jaffa, cel mai mare sicosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Deplasare spre Aeroportul International din Tel Aviv, pentru formalitatilede plecare. Imbarcare cursa TAROM cu decolare la ora 00:30 si sosire la Bucuresti la ora 03:25 noaptea.

 

Facilitati

Nr Stele 4
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati TV

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Categorii:   Israel

Cod rezervare: 2040727

Denumirea societatii vanzatoare: MTS TRAVEL - TO Prl

Adresa: Bd-ul Pierre de Coubertin nr 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

MTS TRAVEL - Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Hoteluri 3* si 4* Circuite 2019 Finalizati-va comanda! lei