Comanda telefonic
0374 187 880

Circuit Israel 2018 - Israel & Iordania - 6 nopti cazare, in hoteluri de 3* mic dejun si cina, tururi cu autocarul conform program, excursia la Masada, bonus croaziera pe Marea Galileei

Oferta inchisa

REDUCERE

5%

PRET

1,692 .66

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Circuit Israel 2018 Hotel 3*

Date plecare: 27.11.2018. 29.01.2019Servicii incluse:

 •     Bilet avion, cursa directa El AL, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
 •     Transport cu autocar local pentru realizarea itinerariului;
 •     6 nopti cazare, conform programului in hoteluri de 3*  si categoria ”turist”echivalent: 3*sup.-4*;
 •     Mic dejun si cina;
 •     Tururi cu autocarul conform program;
 •     Excursia la Masada (doar transportul);
 •     Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse:

 • Taxe aeroport si securitate si taxa de serviciu: 139 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
 • Taxe de trecere a frontierelor (Israel-Iordania si Iordania-Israel): 40 Euro/persoana (se achita obligatoriu inainte de plecare);
 • Taxa de intrare in Petra: 60 Euro/persoana(se achita obligatoriu inainte de plecare);
 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Aigurarea medicala si asigurarea storno;
 • Excursiile optionale;
 • Alte servicii care nu au fost incluse in pachetul de baza.

Excursii optionale

 • Croaziera pe Marea Galilei: 12 Euro/persoana;
 • Masada - urcare cu telecabina + bilet de intrare: 25 Euro/persoana;
 • Excursia la acvariu (ziua 5, include transport autocar, bilete intrare acvariu si vizionare film): 39 Euro/persoana;
 • Taxi Muntele Tabor - 15 Euro/persoana.

 

Program

Ziua 1: Bucuresti - Tel Aviv – Jaffa - BethleemPrezentare in aeroportul Otopeni la birourile de check-in ale companiei EL AL / Tarom cu destinatia Tel Aviv, pentru formalitatile de imbarcare. Decolare spre Tel aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion si intalnire cu reprezentantul agentiei partenere din Israel. Transfer la Bethleem pentru cina si cazare.

Ziua 2: Bethleem - Haifa – Nazaret - TiberiasMic dejun. In prima parte a zilei vom vizita orasul Haifa - al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Aici vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Al doilea popas il vom face in Nazaret, orasul copilariei lui Iisus, unde vizitam Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. In apropiere de Nazaret vom vizita Cana Galileei cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Intoarcere pentru cina si cazare in zona Tiberias/ Nazaret.

Ziua 3: - Muntele Tabor - Croaziera pe Marea Galileei - AmmanMic dejun. Incepem ziua cu Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Continuam cu croaziera (1h 30 min) pe Marea Galileii - lac de apa dulce, alimentat de izvoare subterane si de raul Iordan. Continuam cu vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus.Vom trecere frontiera din Israel in Iordania si vom merge spre zona Bet She`an sau Decapolis - cele 10 orase, unde Iisus a facut vindecari miraculoase si apoi spre Amman - capitala Iordaniei, vechiul oras Philadelphia - unul din cele 10 orase ale Decapolisului, unde vom face un tur cu autocarul, ocazie cu care vom admira Citadela, Amfiteatrul Roman, zona noua si cea veache a orasului. Cina si cazare in Amman.

Ziua 4: Amman - Mabada - Petra – AqabaMic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebode unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Urmatorul popas va fi in Madaba - orasul mozaicurilor, unde vizitam biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe care cuprinde un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare spre Petra (capitala Nabateenilor), unde vom vizita Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Aqaba (Iordania) - oras situat pe coasta de nord-est a Marii Rosii.

Ziua 5: Aqaba – Eilat – BethleeemMic dejun. Timp liber in statiunea Aqaba pentru vizite. Aqaba este al treilea mare oras al Iordaniei si singura statiune a Iordaniei de la Marea Rosie. La ora 11:30 vom pleca spre Eilat, Israel, unde vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Optional, vizita la acvariul Marina Park. Transfer pentru cina si cazare in Bethlehem.

Ziua 6: Masada – Ierihon - BethleeemMic dejun. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor. Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 7: Bethleeem – Ierusalim – Tel Aviv – BucurestiMic dejun. Dimineata devreme vom pleca spre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani  - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Tur  panoramic de oras cu autocarul in Tel Aviv si scurt popas in Orasul Vechi  Jaffa.  Transfer la Tel Aviv pentru formalitatiile de imbarcare si zbor spre Bucuresti.NoteGrup minim: 25 persoane.

Orar de zbor informativ:Orar de zbor confirmat grupul din 10 Septembrie 2018Compania TaromBucuresti  19:55 – Tel Aviv 22:30Tel Aviv 20:05 – Bucuresti 22:50Orar de zbor confirmat grupul din 16 Octombrie 2018Compania TaromBucuresti  20:55 – Tel Aviv 22:30Tel Aviv 23:30 – Bucuresti 02:15Orar de zbor confirmat grupul din 27 Noiembrie 2018Compania El AlBucuresti  21:30 – Tel Aviv 23:55Tel Aviv 17:40 – Bucuresti  20:25

 

 

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati TV

Conditii de utilizare

Pentru rezervare, selectati butonul "Rezerva".
 
Suna la 0374 109 322 pentru cerere personalizata sau informatii suplimentare.
 
Oferta nerambursabila (nu sunt permise modificari sau anulari). Necesita plata integrala pentru finalizarea rezervarii.

Categorii:   Israel    

Cod rezervare: 2067396

Denumirea societatii vanzatoare: MTS Travel - TO ert

Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Office Building, etaj 4, Bucuresti
Adresa sediu social: Bld. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 4, camera 4j, Sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

MTS TRAVEL - Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone