Comanda telefonic
0374 187 880

Circuit de o zi in Bulgaria, Veliko Tarnovo – Capitala Tarilor

Black Friday

PRET INITIAL

24.33 €

REDUCERE

8 %

PRET

22.30

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Veliko Tarnovo

Plecari: Sambata 23 Mai 2020

             Sambata 04 Iulie 2020

 

Bulgaria Veliko Tarnovo Capitala Tarilor

 

Intalnirea cu insotitorul de grup la ora 07:00  la Dealul Patriarhiei si plecare pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse –- Veliko Tarnovo.

Prima oprire o vom face la numai 30 km de Ruse pentru a vizita Manastirea Basarabov ce poarta Hramul Sf Dimitrie cel Nou – ocrotitorul orasului Bucuresti.

Vom continua drumul spre Veliko Tarnovo – timp de 600 de ani capitala Bulgariei, supranumita “Capitala Tarilor”. Vom vizita Cetatea Tsarevets unde zidurile si turnurile cetatii, ruinele palatului regal si biserica patriarhala ne vor reaminti de vremurile glorioase cand aici era situat centrul economic, religios si cultural al statului medieval bulgar.

Veliko Tarnovo reprezinta capitala medievala a Bulgariei, o zona cu peisaje deosebite, cu cel mai glorios trecut istoric din Bulgaria, se afla la doar 170 km de Bucuresti. Veliko Turnovo este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei.
           Orasul vechi se afla pe trei dealuri: Tsarevets, Trapezița și Sveta Gora. Fostele resedințe ale tarilor si ale patriarhilor Taratului vlaho-bulgar se afla pe dealul Tsarevets. Numele orasului provine de la cuvantul slav “tern” sau “turn” (tron) si de-a lungul anilor s-a transformat in Ternov, Turnov, Tur-nov, Turnovgrad, Turnovo, iar mai apoi in Veliko Turnovo, fiind numit “Veliko” (Mare) datorita marimii si frumusetii sale. 

Dupa pauza de pranz  timp liber pentru vizitarea orasului, intesat de biserici medievale, ateliere mestesugaresti, magazine de suveniruri si antichitati, cumparatauri , degustarea cafelei la nisip.

In cursul dupa-amiezii vom pleca spre Arbanassi – renumit sat turistic traditional bulgaresc, aflat pe un platou la 4 km de orasul Veliko Tarnovo, cu numeroase biserici si case din piatra care ii dau un aspect deosebit de pitoresc.

In cursul serii ne vom deplasa spre Romania. Sosire  in  Bucuresti  in  functie  de  trafic  si  formalitatile vamale.

Grup minim 40 pers. Pentru un grup mai mic tariful se recalculeaza. 

Tariful include:

  • transport cu autocarul clasificat la 3*;
  • taxe pod, parcari;
  • vizita la Manastirea Basarabov;
  • vizita Arbanassi;
  • ghid autorizat din partea agentiei.

Tariful nu include:

  • alte cheltuieli personale;
  • Intrarile la obiectivele turistice – cetatea Tsarevets – 6 leva/pers

Facilitati

Nr Stele Alte unitati
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Bulgaria

Cod rezervare: 2526885

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - AAT

Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Veliko Tarnovo Finalizati-va comanda! lei