Comanda telefonic
0374 187 880

Circuit balcanic si sejur la mare in Albania - 7 zile/ 6 nopti. Include transport autocar + cazare cu mic dejun + ghid

Black Friday

REDUCERE

15%

PRET

344.67

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Circuit balcanic si sejur in Albania

Circuit balcanic și sejur la mare în Albania

 Perioada: 9-15 Septembrie 2019

 

Ziua 1. BUCUREȘTI – SOFIA – SKOPJE (632 km)

Întâlnire la ora 05:00 în parcarea centrală de mașini din Piața Victoriei și plecare spre Bulgaria, în jurul prânzului sosim la Sofia, unde vizităm Catedrala Alexander Nevsky – mândria capitalei bulgare. Continuăm către Macedonia, iar după-amiază ne bucurăm de un tur pietonal în Skopje – Piața Macedonia cu impresionanta statuie de 26 de metri a lui Alexandru Macedon, Muzeul de Arheologie, Casa Maicii Tereza. Seara cazare Hotel Victoria 3* sau similar.

 

Ziua 2. SKOPJE – TIRANA – VLORE (390 km)

Mic dejun. Ne continuăm drumul spre Albania, cu oprire și vizită la Ohrid, localitatea fiind așezată pe malul lacului cu același nume – cel mai adânc din Peninsula Balcanică. Orașul, supranumit „perla” sau „Ierusalimul” Macedoniei păstrează frumoase dovezi ale istoriei îndelungate. După-amiază sosim la Tirana și ne bucurăm de un tur panoramic– Piața Skanderberg, unde vom vedea statuia lui Skanderberg – erou național al Albaniei, Turnul cu Ceas (35 metri), Moschea Ethem Bey – ce prezintă fresce cu copaci, cascade și poduri, rare pentru arta islamică, Biblioteca Națională și Muzeul Național de Istorie și o scurtă pauză în zona pietonală. Seara ajungem pe Riviera albaneză, cazare hotel 3*, opțional cina.

 

Ziua 3. VLORE – APOLLONIA – ARDENICA – BERAT (opțional)

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională. Dimineața vizităm Apollonia Iliriei, orașul antic înființat de greci în anul 558 I.Hr. de către colonișii greci din Corfu și Corinth, ne continuăm ziua cu o oprire la Ardenica – cea mai frumoasă mănăstire albaneză, ridicată în anul 1282 de către Împăratul Bizantin Andronis al II-lea Paleologu și a doua parte a zilei o petrecem în Berat – „orasul cu 1000 de ferestre”.  Seara revenim la cazare în zona Vlore, hotel 3*, opțional cina.

 

Ziua 4. VLORE

Mic dejun. Timp liber, sau excursie opțională de jumătate de zi la Vlore – unde vizităm Piața Drapelului, Moscheea Muradie și frumoasa Mănăstire Bizantină Zvernec, situată pe insula cu același nume. Seara cazare hotel 3*, opțional cina.

 

Ziua 5. VLORE

Mic dejun. Timp liber sau opțional croazieră în jurul peninsulei Karaburun – locul în care Marea Adriatică se întâlnește cu Marea Ionică. Seara cazare hotel 3*, opțional cina.

 

Ziua 6. VLORE – IOANNINA – METSOVO – SALONIC (467 km)

Mic dejun. Plecăm spre Grecia, pe traseu vizităm situl arheologic de la Butrint și cocheta stațiune litorală Saranda. După-amiază facem un popas la Metsovo și seara ajungem la Salonic. Opțional croazieră în golful orașului. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 7. SALONIC – BUCUREȘTI (680 km)

Mic dejun. Tur de oraș – Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pornim spre București, unde ajungem în cursul serii.

 

Tariful include:

-transport minibus/midiautocar/autocar;

-6 cazări cu mic dejun, hoteluri 3*;

-vizitele din program;

-ghid de turism însoțitor.

 

Tariful nu include:

-supliment cameră single 450 lei;

-cheltuieli personale;

-asigurare medicală de călătorie.

 

Excursii opționale –  tarif standard:

4 cine opționale: 50 Euro;

Excursie la Apollonia Ardenica și Berat – 30 Euro;

Excursie de ½ de zi la Vlore – 15 Euro;

Croazieră – 15 Euro.

 

Conditii generale:

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 de persoane.

Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional, clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.

Cazarea se efectueaza in camere duble (matrimoniale sau twin) conform tarifului standard sau in camere single pentru turistii care au solicitat acest serviciu si pentru care au achitat supliment conform celor mentionate in oferta/contract. La solicitarea turistilor, acestia pot fi cazati in camere triple, camere duble cu pat suplimentar sau apartamente, in functie de disponibilitatea unitatilor de cazare. Unitatile de cazare sunt clasificate conform standardelor pentru fiecare tara. Orice modificare si orice solicitare suplimentara fata de pachetul turistic mentionat si detaliat poate genera costuri suplimentare. Distributia camerelor se face de catre receptia unitatii de cazare. Unitatile de cazare vor fi mentionate cu 14 zile inaintea plecarii. 

Ghidul de turism insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului. 

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.

Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe hoteliere, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese, taxe de aeroport, suplimente camere single, suplimente apartamente. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.

Intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala sau in euro, acestea pot suferi modificari in functie de sezon si de autoritatile locale sub incidenta carora se afla in administrare.

Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe hoteliere, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.

In cazul pachetelor turistice cu transport avion, orarul de zbor poate suferi modificari. Agentia de turism nu este raspunzatoare de anularea zborurilor, nici de modificarile orarelor de zbor, dar va veni in sprijinul turistului pentru cea mai buna varianta de rerutare (re-route) conform politicilor companiilor aeriene si reglementarilor in vigoare. Biletele de avion NU sunt transmisibile si nici rambursabile. 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. In cazul destinatiilor pentru care este necesara viza, se aplica legile in vigoare fiecarui Consulat.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

 

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Albania

Cod rezervare: 2308362

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - To HB

Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Circuit balcanic si sejur in Albania Finalizati-va comanda! lei