Comanda telefonic
0374 187 880

Circuit 3 zile Delta Dunarii – Tulcea – Murighiol – Sf Gheorghe – Cetatea Enisala, transport autocar , cazare 2 nopti cu demipensiune + ghid

Black Friday

REDUCERE

15%

PRET

222.98

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea ofertei -

Circuit 3 zile Delta Dunarii

DELTA DUNĂRII – Tulcea – Murighiol – Sf Gheorghe – Cetatea Enisala

Data de plecare: 6-8 SEPTEMBRIE 2019 

 

Ziua 1. Întâlnire cu ghidul de turism însoțitor la ora 6:00 – PIAȚA VICTORIEI. Deplasare cu autocarul pe următorul traseu: Bucuresti – Tulcea – Murighiol. Sosire în Murighiol. Croazieră pe lacuri și canale în Rezervația Biosferei Delta Dunării. Cină tradițională pescărească: felul 1, felul 2, apă și vin inclus. Cazare în Delta Dunării la o pensiune tradițională din Murighiol. 

 

Ziua 2. Mic dejun. Timp liber la piscina sau excursie la Sf. Gheorghe. Cină tradițională pescărească: felul 1, felul 2, apă și vin inclus. Cazare în Delta Dunării la o pensiune tradițională din Murighiol. 

 

Ziua 3. Mic dejun. Vizita orașului Tulcea: Acvariu și Muzeul Deltei Dunării. Timp liber pentru plimbare pe faleza Dunării și cumpărături la magazine Duty Free. Deplasare către Enisala. Vizităm Cetatea Enisala. Întoarcere către București în cursul serii. Sosire la București – ora aproximativă 21:00.

 

Tariful include:

-transport minibus/midiautocar/autocar;

-croazieră în Delta Dunării – Rezervația Biosferei – canale și lacuri – ziua 1;

-permis de acces în Rezervația Biosferei zona Unesco;

-cazare 2 nopți la pensiune tradițională în Murighiol în camere duble (Pensiunea Laguna Albastra sau similar)

-cină pescărească – ziua 1;

-mic dejun – ziua 2;

-cina pescărească – ziua 2;

-mic dejun – ziua 3

-acces la piscină;

-ghid de turism însoțitor;

-vizită Acvariu Tulcea, faleza Dunării și shopping;

-vizită Cetatea Enisala.

 

Tariful nu include:

-intrările la obiectivele turistice (Acvariu Tulcea = 20 lei / persoană; Cetatea Enisala = 5 lei / persoană);

-croazieră ziua 2 – Sf. Gheorghe 150 lei;

-supliment cameră single 200 lei / persoană;

-alte cheltuieli personale.

 

Conditii generale

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 de persoane.

Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional, clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.

Cazarea se efectueaza in camere duble (matrimoniale sau twin) conform tarifului standard sau in camere single pentru turistii care au solicitat acest serviciu si pentru care au achitat supliment conform celor mentionate in oferta/contract. La solicitarea turistilor, acestia pot fi cazati in camere triple, camere duble cu pat suplimentar sau apartamente, in functie de disponibilitatea unitatilor de cazare. Unitatile de cazare sunt clasificate conform standardelor pentru fiecare tara. Orice modificare si orice solicitare suplimentara fata de pachetul turistic mentionat si detaliat poate genera costuri suplimentare. Distributia camerelor se face de catre receptia unitatii de cazare. Unitatile de cazare vor fi mentionate cu 14 zile inaintea plecarii. 

Ghidul de turism insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului. 

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.

Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe hoteliere, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese, taxe de aeroport, suplimente camere single, suplimente apartamente. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.

Intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala sau in euro, acestea pot suferi modificari in functie de sezon si de autoritatile locale sub incidenta carora se afla in administrare.

Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe hoteliere, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.

In cazul pachetelor turistice cu transport avion, orarul de zbor poate suferi modificari. Agentia de turism nu este raspunzatoare de anularea zborurilor, nici de modificarile orarelor de zbor, dar va veni in sprijinul turistului pentru cea mai buna varianta de rerutare (re-route) conform politicilor companiilor aeriene si reglementarilor in vigoare. Biletele de avion NU sunt transmisibile si nici rambursabile. 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. In cazul destinatiilor pentru care este necesara viza, se aplica legile in vigoare fiecarui Consulat.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Facilitati

Nr Stele 2
Tipul Proprietatii Pensiune
Facilitati Aer conditionat

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Politica de returnare - Vezi mai multe

Categorii:   Romania

Cod rezervare: 2308743

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - To HB

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Circuit 3 zile Delta Dunarii Finalizati-va comanda! lei