Comanda telefonic
0374 187 880

Hotel Tusnad - Baile Tusnad

Black Friday

PRET

0

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
TIMP LIMITAT 00:00:00

Descriere Hotel

Hotelul se deschide din 01.03.2020
Servicii masa:
Micul dejun este continental cu variante de meniu.
Demipensiune - bufet suedez
Pensiune completa - cina bufet suedez + fisa cont 50 lei / pers pentru pranz
Pachetul sanatate la Tusnad include:
- 6 nopti de cazare ( de prferat cu intrare Duminica pentru a nu pierde din tratament )
- mic dejun / demipensiune  bufet suedez, 1 consultatie medicla si 4 proceduri de tratamanet / zi - 5 zile
PAchetul Asculta-ti inima include:
- 12 nopti de cazare ( de preferat cu intrare Duminica pentru a nu pierde din tratament )
 - mic dejun / demipensiune bufet suedez, 1 consultatie medicala si 4 proceduri de tratament / zi - 5 zile
Obligatoriu trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate activ.
Localizare:Hotelul este amplasat in centrul statiunii.- gara - 300 m
Hotel Tusnad este cel mai important reper al statiunii supranumita 'Perla Ardealului'. In anul 2006, hotelul, situat in centrul Tusnadului, a fost renovat partial astfel ca 23 de camere sunt acum clasificate la 3*. Procesul de modernizare continua dar fara a crea neplaceri clientilor care aleg acest hotel pentru odihna, tratament sau evenimente de afaceri. Baza de tratament, la care accesul se face direct din hotel, poate primi 900 de pacienti pe zi la procedurile principale.
Hotel:* numar etaje: parter + 6* numar lifturi: 2* numar camere: 4 single, 104 duble* categorii: 23 camere 3*, 85 camere 2*
Restaurant:* 165 de locuri* meniu a la carte* meniu dietetic* bufet* bar de zi
Afectiuni tratate:- cardiovasculare (in principal):cardiopatie ischemica cronica, sechele dupa infarct miocardic la min. 3 luni dupa externare, hipertensiune arteriala esentiala, valvulopatii forme compensate, arteriopatii periferice, boli venoase cronice, subiecti cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare,- reumatismale- boli ale sistemului nervos (sechele dupa accident vascular cerebral, nevroza astenica)- digestive (gastroduodenita cronica, ulcer gastric si duodenal cronic, afectiuni ale vezicii si cailor biliare, hepatite cronice)- endocrine (hipertiroidie, hipotiroidie, boala Basedow)- metabolice si de nutritie (diabet zaharat, obezitate)- ale rinichiului si cailor urinare (litiaza urinara)- respiratorie- boli profesionale (complementar).
Factorii naturali:- ape minerale (carbogazoase, clorurosodice, bicarbonatate)- mofete- bioclimat (subalpin, bogat in aerosoli si ioni negativi)- ape termale. 
Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.Unde sunt precizari ca tratamentul se plateste in toate zilele (Luni -Duminica), in cazul in care nu se face tratament la baza de tartament sambata si duminica aceste proceduri se repartizeaza in celelalte zile

Facilitati hotel:

- Restaurant
- Restaurant
- Piscina acoperita
- Bar
- Lift
- Seif
- Sauna
- Piscina acoperita
- Bar
- Lift
- Minibar
- Sala fitness
- Bar
- Lift
- Parcare
- WiFi
- Parcare
- Restaurant
- WiFi

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.
Alte oferte
Hotel Tusnad

Categorii:   Turism

Denumirea societatii vanzatoare: MTS TRAVEL - TO Bbi

Adresa: Bd-ul Pierre de Coubertin nr 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

MTS TRAVEL - Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Hotel Tusnad Finalizati-va comanda! lei