Comanda telefonic
0374 187 880

Hotel Decebal - Neptun

Valentine's Day

PRET

0

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
TIMP LIMITAT 00:00:00

Descriere Hotel

se acorda la restaurantul Antik. Masa se serveste in sistem fisa cont si ESTE OPTIONALA. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Pranz = 50.00 Lei / zi / persoana; Cina = 50.00 Lei / zi / persoana. Optional, turistii pot achita contravaloarea micului dejun la valoarea afisata la receptie. Servicii masa copii: - copiii 0- 14 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 14 ani 100% tarif adult. (in camera cu 2 adulti): Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-14 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat pliant asigurat; daca se doreste 1 pat pliant se achita 50% din valoarea unui loc de cazare. - 1 copil cu varsta peste 14 ani achita 75% din valoarea unui loc de cazare cu pat pliant asigurat. Se accepta un singur pat pliant in camera dubla. (in apartament cu 2 adulti): Capacitate maxima: 4 persoane - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-14 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare; - 1 copil cu varsta peste 14 ani sau a 3-a persoana peste 18 ani achita 75% din valoarea unui loc de cazare. Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 30 locuri.

Facilitati hotel:

- Loc de joaca pentru copii
- Piscina in aer liber
- Bar
- Minibar
- WiFi
- Aer conditionat
- Bar
- Minibar
- Piscina in aer liber

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.
Alte oferte
Hotel Decebal

Categorii:   Turism

Denumirea societatii vanzatoare: MTS TRAVEL - TO Exm

Adresa: Bd-ul Pierre de Coubertin nr 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

<p>MTS TRAVEL - Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!</p>
<p>Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism. &nbsp;Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.&nbsp;</p>

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Hotel Decebal Finalizati-va comanda! 0 lei