Comanda telefonic
0374 187 880

Iris Hotel - Dimos Kassandra

Valentine's Day

PRET

0

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
TIMP LIMITAT 00:00:00

Descriere Hotel

Located in Siviri, Chalkidiki, this hotel finds itself enjoying the surroundings of Kassandra, just 85 km from the city of Thessaloniki. Enjoying a tranquil garden, the hotel boasts ample opportunities for relaxation and discovery. Within a short distance of the hotel, guests will find a host of shopping opportunities, dining options and entertainment venues. The hotel welcomes guests with style and charm, welcoming them into a world of rich elegance and poise. The guest rooms are superbly appointed, featuring a soothing, natural ambience. The resort offers a wide range of exciting facilities, ensuring that there is never a dull moment.

Traducerea are caracter informativ si poate contine erori de operare.

Conditii de utilizare

Oferta cu disponibilitate la cerere. Rezervarea se face pentru camerele disponibile si devine ferma doar dupa ce este confirmata de catre locatie. Suna la 0374 187 880 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.
Alte oferte
Iris Hotel

Categorii:   Turism

Denumirea societatii vanzatoare: MTS TRAVEL - TO Htb

Adresa: Bd-ul Pierre de Coubertin nr 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii:

MTS TRAVEL - Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!

Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone

×
Iris Hotel Finalizati-va comanda! lei