Comanda telefonic
0374 18 78 91

NAPOLI... 4 zile de vis: Cumpara cuponul de 24 RON si platesti numai 54 euro/ persoana 3 nopti cazare + mic dejun + bilete avion + check in + bagaj de mana

Oferta inchisa

Napoli

PRET

24 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA Promotia s-a incheiat 112 cumparate

VALABILITATE CUPON

30 882 2016

Descrierea ofertei

  • Oferta include: 3 nopti cazare Hotel Prati 3*, Joy Full 3* sau similar + mic dejun + bilete avion + check in + bagaj de mana.
  • Oferta nu include taxele de aeroport: 65 euro/ persoana.
  • Perioada valabilitatii ofertei: 1 noiembrie 2012 - 30 martie 2013, fara perioada sarbatorilor.

Categorii:   Transport + Cazare    

Cod produs:   83322

Conditii de utilizare

  • Inainte de achizitionarea cuponului, suna la agentie pentru a verifica disponibilitatea sejurului in perioada dorita de tine.
  • Dupa achizitionarea cuponului, suna la 0720 681 042 pentru informatii si rezervari.
  • Plata in 2 rate: 50% in momentul rezervarii ( in maxim 2 saptamani de la cumpararea cuponului ) + 50% cu 30 zile inainte de plecare.

Descriere detaliata a promotiei

NAPOLI... 4 zile de vis: Cumpara cuponul de 24 RON si platesti numai 54 euro/ persoana 3 nopti cazare + mic dejun + bilete avion + check in + bagaj de mana.

Napoli a fost o colonie greaca ce se numea Neapoli (noua cetate) si este influentat de pasiunea pentru pizza margherita.

Napoli este un oras cu o frumoasa asezare geografica, in jurul golfului omonim si la poalele muntelui Vezuviu, bogat in monumente cum sunt: Castel Nuovo (se. XII), Arcul de Triumf, Palatul Regal (sec. XVII), Palatul si Galeria Nationala de pe Capodimonte, biserici; in apropiere aflandu-se orasul roman Pompei acoperit cu lava in timpul eruptiei vulcanului Vezuviu din anul 79 d. Hr., in prezent eliberat de acesta.

Despre ALTRO HOLLIDAY

Vezi mai multe oferte ale companiei

Agentia noastra are in spate o echipa tanara,dinamica gata sa ofere clientilor nostri servicii de calitate la preturi foarte accesibile.Altro Holliday este o agentie touroperator infiintata pentru a percepe nevoile clientilor si a le oferi servicii de 5 * la preturi mici.

 
^
×

Instaleaza aplicatia OferteTurism

  Android   iPhone